2777
2789

خیلی بد 

و قطع ارتباط کردم..

اولا خیلی گریه میکردم ولی الان راضیم 

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید ولی من به خودم میگم چرا آدم نمیشممممم؟؟؟؟؟؟

ببین من ده سال هم قطع رابطه کردم 

ولی میبینم باید به اونا بگیم چرا ادم نمیشن بابا دیگه سنی داره ازت میگذره خجالت بکش از حسادت و رقابت و عقده ای بازی

تا اون حد با دوستام قاطی نمیشم و بهشون پا نمیدم که بخوام ضربه بخورم خداروشکر و معتقدم که بزرگ ترین آسیب رو همون دوست و شخص مورد اعتمادت بهت میزنه و باید حد و حدود رو حفظ کرد

ببین من ده سال هم قطع رابطه کردم ولی میبینم باید به اونا بگیم چرا ادم نمیشن بابا دیگه سنی داره ازت م ...

میدونی من بدیم اینه همیشه خودمو مقصر میدونم 

نه هیچوقت خودتو مقصر ندوناینطوری مردم بیشتر سواستفاده میکنن اگه بدونن که میدونی مقصر هستن یه ذره خود ...

الان پیام داده و حرف های چرت و پرت میزنه یعنی حالموووو بد کرده هرچی بهش میگم متوجه نمیشه منم با خودم میگم نکنه واقعا مقصرم ک اینجوری میکنه

چی کار کرده دوستت؟

برای یه موضوع الکی و چرت ..رفته جای دوستم پروتیین کرده گفتم چند گرفته گفت ۸۰۰ گفتم خیلیییی خوب گرفته بعد دیدم حالش بد شد من بی عقلم متوجه نشدم تا امشب باز صحبت میکردیم گفت ۸۰۰ دادم گفتم خدایی خوب باهات حساب کرده گفت ناراحتی خب برو بگو ازش بیشتر بگیره گفتم چرا حرف های چرت و پرت میگی مبگم ک خوب بوده حالام پیام های بی عقلی میده