2777
2789
عنوان

نمیدونم چطوری استایلمو پیدا کنم

180 بازدید | 13 پست

دخترا نمیدونم چرا هرکاری میکنم هرچی میخرم حس میکنم بهم نمیاد حس میکنم رنگ یا هرچیز دیگه ای رو اشتباه انتخاب کردم نمیدونم چطوری استایلمو بهتر کنم بیشتر به خودم برسم حس دختر بودن بکنم کسی هست کمک کنه؟یا نظراتی که کمک کننده باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یهو یه مانتوی خوب پیدا میکنم پدر مادرشو درمیارم جوری که همه خسته میشن 😂

من راستش خیلی خرید میکنم ولی مثلا یهو جوگیر میشم یک چیزی خرید میکنم که اصلا نمیاد بهم یا نمیتونم ستش کنم بعد اصلا استفاده نمیکنم

من راستش خیلی خرید میکنم ولی مثلا یهو جوگیر میشم یک چیزی خرید میکنم که اصلا نمیاد بهم یا نمیتونم ستش ...

اوه تا دلت بخواد تو کمدم پره ،چقدرم به خودم فحش میدم

الهی مرا آن ده که آن به ... 

پیج های که آموزش استایل میدن رو دنبال کن بعد ببین باتوجه به هیکلت که لباسی بهت میاد خیلی مهمه 

من خودم توپر هستم کت کوتاه می‌پوشم بهم میاد دیگه کلا کت میگیرم فقط 

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

اول از همه تشخیص بده چه رنگایی بهت میاد و یه کالیته رنگی داشته باش  بعدشم حواست باشه چجور لباسایی باید بخری که به اندامت بیاد 

موقع خرید اولا با برنامه ریزی خرید کن ( یهنی باید بدونی چی میخوای از قبل همینطوری نرو تو مغازه یه چیز بی ربط بخر) وقتیم لباسیو انتخاب کردی اول ببین که مثلا با چند شال یا شلوارت ست میشه بعدش ببین جز رنگایی باشه که همیشه دوست داریو بهت کیاد و حس خوبی میده 

لباسای شلوغ با طرحای عجیب غریب یا به قولی ترندی ( چیزایی که یهو مد میشه ) نخرر 

یه سری چیزا بیسه اول اونا باید داشته باشی

مثلا شومیز سفید شال مشکی شال کرم شلوار پارچه ای مشکی و …

این بیس هارو داشته باشی بقیه چیزا میتونه خاص باشه

مثلا یه بار یه کت خاص بخر ( خیلی خاص نه هاا طرحای عجیب غریب نباشه ) مثلا رنگش خاص باشه

این نکاتی بود که همیشه بهش توجه میکنم همیشه تو سرم میچینم اگر این لباسو بخرم سر تا پام چه شکلی باید باشه تا خوب شه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
اول از همه تشخیص بده چه رنگایی بهت میاد و یه کالیته رنگی داشته باش بعدشم حواست باشه چجور لباسایی با ...

سه تا رنگ خنثی لباسای بیسیک داشته باش ( سفید مشکی کرم )

یه رنگ خاص که مورد علاقته ( مثلا سبز) 

اینک نکته ایه واسه خرید لباسات 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ