2777
2789

یه ادم به من لطف کرد دوتا کفش نو رایگان به بچم داد (الکی من اصلا هیچ در خواستب نکزدم و حتی بار اول گفت بدم اومد)تو نی نی سایت میگن چون محتاج اون پول نبودی نباید قبول میکردی من نه خونه دارم و ن ماشین و صبحه خروس خون تا بوق سگ زدن زحمت میکشم و کار میکنم تا محتاج کسی نباشم

باید ببرم پس بدم ؟؟

حتی اگه رایگان میداد باید میخریدم !!!و پول ده تا کفش رو دارم تو کارتم

بیخیال طرف عشق کرده داده

ببری پس بدی زشته بابا

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم به عنوان عیدی و هدیه داده 

زشته پس بدی که 

اشکالش چیه 

اصلا پول هزار تا کفش داشته باشی 

اون دوس داشته هدیه و عیدی بده 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
ن چراپس بدهی به عنوان هدیه بهتون داده وکاملا راضی بوده

خب شاید میخواسته به نیازمند واقعی بده من نیاز واقعی که پول لباس نداشته باشه نیستم

من زیاد لباس خوب نمیپوشم چون هدفم پس اندازه و چون یه خانم تنهام میگم زیاد جلب توجه نکنم و تیپ نزنم وگرنه لباس میتونم بخرم

اینطوری که اینجا گفتی همه میگن نه هدیه هست و مشکلی نداره

ولی مدلی که تاپیک قبلی گفتی؛ همه میگن نباید ازش کفش میگرفتی

آخه تو بخاطر اینکه به قول خودت بی احترامی کرده دو تا کفش گرون برداشتی که حرصش بدی!

این واقعاااا درسته؟ از شخصی که به اون پول احتیاجی نداره....

خب شاید میخواسته به نیازمند واقعی بده من نیاز واقعی که پول لباس نداشته باشه نیستممن زیاد لباس خوب نم ...

باشه چه ربطی داره  دلش خواسته به کوچولوی شما هدیه بده والا میداد به یکی دیگه

چ مسخره بعضیا چ حرفهای بیخودی میزنن بخدا 

طرف اصن دلش خواسته بده ب شما چ دیگ 

شاه میبخشه شاه قوای نمیبخشه 

چ آدمای بیخودی پیدا میشن بخدا زودتر نسلشون منقرض شده ماهم راحت شیم بخدا