هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.
میخای ای وی اف کنی؟ان شالله خدا سال جدیذ یه نی نی خوشگل وسالم بهت بده. به حق این ماه عزیز
فدای تو آره عشقم تقریبا نصف مرحله رو رفتم ۴ تا جنین تشکیل شد از ۲۵ تا فولیکول مشکلم از خودمه ضعیفه تخمکام ولی به معجزه خدا ایمان دارم میگم شاید دلش به حالم سوخت و به کاشت نرسید خودش تو دلم گذاشت از وقت که نگذشته فردا وقتمه سینه هام کمرم تخمدانم درد میکنه من تقریبا هر ماه همینم ولی نه حامله میشم نه پریود اگر دکتر پیشنهاد خراش رحم رو نمیداد الان انتقال داده بودم
فدای تو آره عشقم تقریبا نصف مرحله رو رفتم ۴ تا جنین تشکیل شد از ۲۵ تا فولیکول مشکلم از خودمه ضعیفه ت ...
کجا میری؟ خواهرشوهرم رفت مام نتیجه گرفت دخترش ماشاالله الان یکسال ونیمشه.
اونم خراش واسش زده بودن. استرس نداشته باش فقط
شوهرت سالمه؟ شوهر اون مشکل داشت اسپرم هاش ضعیف بود
هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.
من اردبیل پیش دکتر فرانک جلیلوند . خدا حفظش کنه عزیزم .آره باید استرس رو از خودم دور کنم که کار سختی ...
خب خداروشکر همسرت سالمه. من خواهرشوهرم خودش ذخیره تخمدانش کم بود شوهرشم که اسپرهای خیلی خیلی ضعیف داشت خدا روشکر بعد دوبار ای وی اف شد
شما صددرصد بار اول ان شالله جواب میده
من راستش بچه دارم .شوهرم راضی نمیشه دومی هرچی میگم. میترسم دوباره تنبلی بگیرم .دعاکن منم404 بچه دومم حتی شده ناخواسته باردار بشم