2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه خون دماغ میشی یا فقط پریودی؟ حجمش زیاده یا کم

من خیلی اوقات میشم 

سی تی  اسکنم دادم از سرم گفتن چون که رگ بینی خشک میشه خون دماغ میشی اما در کل وقتایی که بدنم ضعیف میشه و خیلی فشار روم زیاده خون دماغ میشم 

وقتایی ام که پریودم باز بیشتر ماه ها ممکنه خون دماغ بشم و گاهی حجمش کمه گاهی بند نمیاد

من خیلی اوقات میشم سی تی اسکنم دادم از سرم گفتن چون که رگ بینی خشک میشه خون دماغ میشی اما در کل وقت ...

من رگای بینیم رو سوزوندم بازم فایده نداشت تو پریودی دیرتر بندمیاد خدا شفات بده عزیزم منم دعا. کن 

من خیلی کم میارم بعضی وقتا از بینی هم میره تو حلقم

من رگای بینیم رو سوزوندم بازم فایده نداشت تو پریودی دیرتر بندمیاد خدا شفات بده عزیزم منم دعا. کن من ...

قربونت برم انشالله شما ام خوب بشی

من دوران کرونا با موتور رفته بودم جایی یادمه خیلی بد خون دماغ شدم کلا خون میرفت تو گلوم خیلی حس بدیه 

دیگه به پدرم گفتم من نمیتونم حرف بزنم ماسک که در اوردم کلی خون میومد خلاصه با اب و دستمال کاغذی تمیز کردم خیلی بد بود واقعا

بیشتر خودتو تقویت کن عزیزم استرس نداشته باش انشالله خوب میشی

قربونت برم انشالله شما ام خوب بشیمن دوران کرونا با موتور رفته بودم جایی یادمه خیلی بد خون دماغ شدم ک ...

فدات گلی 

دقیقا منم از دوران کرونا این خون دماغ لعنتی اومد سراغم 

آره استرس خیلی باعثشه 

خدا به هم کمک کنه‌