2777
2789

اون همه دعا اثر نکرد 

یک سال گذشت ومن هنوزم که هنوزه در حسرت مادر شدنم 

مگه میشه انقدر دعا والتماس انقدر خواهش به درگاه عزیزترین عزیز عالم بی جواب بمونه 

مگه نمیگفتن که شما باب الحوائجی 

باورم نمیشه که جوابمو ندادی 

ولی چرا،حتما به خاطر گناهامه که واسطه ی من نشدی پیش خدا😔😔

به زودی منم مامان میشم😍

قطعا صلاح نبوده اینجوری نگو

ان‌شاءالله دامنت سبز بشه

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معمولا دیدم کسایی ک بیخیال میشن و استرس ندارن زود حامله میشن

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

دلم گرفت برات واقعا.من دوتا بچه دارم شوهرم یکسره حرف طلاق میژنه ک بشن بچه طلاق

بعد یکی هم مثل شما ک ندارع.خدایا عدالتتو شکر

نمیخام تو کارات دخالت کنم اما یکم ببین..

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

قطعا صلاح نبوده اینجوری نگوان‌شاءالله دامنت سبز بشه

آخه چرا؟

مگه میخوام چیکار کنم 

چرا این همه آدم این همه موجودات این همه گیاهان 

همه وهمه قدرت باروری دارن پس🥺

به زودی منم مامان میشم😍
دلم گرفت برات واقعا.من دوتا بچه دارم شوهرم یکسره حرف طلاق میژنه ک بشن بچه طلاقبعد یکی هم مثل شما ک ن ...

خدانکنه 

روزی هزار بار هم شکر کنی به خاطر وجودشون بازم کمه

به زودی منم مامان میشم😍
الهی بمیرم براتنذر کن قشنگمنذر کن که به سگ ها یا گربه ها غذا بدیمطمئن باش جواب میدهامیدوارم یه بچه ی ...

اندازه ای که فکرشو نمیکنی نذر دارم 

ولی کو🥺🥺 

خدایا چقدر دیگه تحمل کنم

به زودی منم مامان میشم😍