2777
2789
عنوان

خانوما لطفاً بیاین

202 بازدید | 18 پست

من چند روز پیش از صبح تا شب واژنم تقریبا دو یا سه روز تیر میکشید بعد خوب شد

الان از از صبح از رحمم یعنی طرف تخمدان چپم داره تیر می‌کشه با سوزش شدید تا رحمم 

امروز ۲۴سیکلمه  دوره سیکلمم ۲۷روزس 

تخمک گذاری ام نیست که بگم بخاطر اونه

پریروز یهو از جام پاشدم رحمم تیر کشید تا دراز نکشیدم چند دقیقه آروم نشد نفسم داشت می‌رفت

اینا علایم عفونت می‌تونه باشه سه ماه پیش رفتم دکتر گفت دارم و درمان کردم لطفاً کمکم کنین اگه میدونین چیه

خدایا شکرت که بهم نی نی سالم دادی  1399\10\30 مثبت شد بی بی چکم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا حالا باردار شدی؟

من سه تا بارداری داشتم

همین تیر کشیدن واژن نشونه م بوده

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
تا حالا باردار شدی؟من سه تا بارداری داشتمهمین تیر کشیدن واژن نشونه م بوده

اره یه دختر دارم

من ماه های آخر اینجوری بودم بعد من جلوگیری دارم 

جلوگیری دارم هنوز موعدمم نشده که

اها   اخه من اوایل بارداری همینجوری سمت چپم تیر میکشید ده روز مونده به پریودم میگفتم من باردارم و خب بودم    البته که من یه اقدام داشتم 

اها اخه من اوایل بارداری همینجوری سمت چپم تیر میکشید ده روز مونده به پریودم میگفتم من باردارم و خب ...

آهان من اینجوری نشدم تو بارداری فیلم علایم چیز دیگه ای بود حالا تا موعدمم کم مونده 🤦🏻