2777
2789
عنوان

کدومو بخرم

134 بازدید | 13 پست

میدونم اصن بهم ربط ندارن ولی ضد افتابم رو بخرم یا ماسک مو فینو؟من بیرون نمیرم توی تعطیلات که ضد افتاب بخام خودم میدونم باید تو خونه هم ضد افتاب بزنم 

یا ماسک مو هرو بخرم جفتشون ۱تومنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تو خونه ضد افتاب نمیخواد مگه افتابه تو خونه!ولی بیرون حتی اگ ماهی یه بارم میری ضد افتاب بزن مهمتر ...

ضد افتاب مگه لایه محافظتی برای پوست نیست؟ کلی عوامل دیگه برای اسیب دیدن پوست بجز افتاب هست

پولمو دادم کفش خریدم دقیقن بعد ثبت سفارشش ماسک موعه اومد تو اکسپلورم🌚

خب اشکال نداره

بعدا ضد آفتاب بخر

کفشاتم مبارکت باشه😍

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

نه تو خونه ضد افتاب نمیخواد مگه افتابه تو خونه!ولی بیرون حتی اگ ماهی یه بارم میری ضد افتاب بزن مهمتر ...

ن خوبه بزنه

همین لامپها بدتر از خورشیدن

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

ضد افتاب مگه لایه محافظتی برای پوست نیست؟ کلی عوامل دیگه برای اسیب دیدن پوست بجز افتاب هست

من از دکتر پرسیدم گف اسمش روشه ضد افتاب دیگه اونقدر نیاز نیس که تو خونه یا حتی شب هم بزنی پوست هوا نیاز داره

من از دکتر پرسیدم گف اسمش روشه ضد افتاب دیگه اونقدر نیاز نیس که تو خونه یا حتی شب هم بزنی پوست هوا ن ...

والا من رفتم دکتر پوست گفت بزن منم فقط صبحا میزنم شبم صورتمو میشورم چی بگم