2777
2789
عنوان

کیا با اولین آی وی اف باردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 229552 بازدید | 170 پست
دوتا از دوستای من بااولین بار شدن.منتها مشکل از همسراشون بود

سلام عزیزم بچه های دوستانتون که با ای وی اف به دنیا اومدن سلامن؟ شبیه مادر پدر هستن؟ خود مادرشون مشکلی براشون پیش نیومد طی این چند سال؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بچها من میخوام ای وی اف کنم همه ی آزمایشات که مربوط به ای وی اف هستش رامن انجام دادم بهم گفتن 27فروردین برم پیش دکتر آیا بنظرتون نوبت تخمک کشی میدن بهم یا نه دارو میدن قبلش استفاده کنم میشه کمکم کنید تورو قرآن یکی بهم توضيح بده که باید چیکار کنم🥹

سلام بچها من میخوام ای وی اف کنم همه ی آزمایشات که مربوط به ای وی اف هستش رامن انجام دادم بهم گفتن 2 ...

توروقران یکی جواب سوال منو بده بار اولمه میخوام ای وی اف کنم هم استرس‌ دارم هم چیزی نمیدونم 

انشاءالله از شما میشه😍😍😍خدایا نی نی بذار تو دلش و خوشحالش کن

سلام بچها من میخوام ای وی اف کنم همه ی آزمایشات که مربوط به ای وی اف هستش رامن انجام دادم بهم گفتن 27فروردین برم پیش دکتر آیا بنظرتون نوبت تخمک کشی میدن بهم یا نه دارو میدن قبلش استفاده کنم میشه کمکم کنید تورو قرآن یکی بهم توضيح بده که باید چیکار کنم🥹

سلام بچها من میخوام ای وی اف کنم همه ی آزمایشات که مربوط به ای وی اف هستش رامن انجام دادم بهم گفتن 2 ...

سلام عزیزم 

کاراتونو انجام دادین؟

برین مرکز همه رو بهتون توضیح میدن 

اول دارو بهتون میدن بعد که تخمک هاتون به تعداد و اندازه مورد نظر رسیدن تخمک کشی میکنن

قیمت ارزاق عوض شده ولی رزاق که عوض نشده ....