2777
2789

سلام

شناخت واقعی با یه صحبت تو صفحه ی چت به دست نمیاد اینو شما خیلی بهتر از من در جریانید.

اما چرا از راه منطق وارد نشیم 

یه جلسه معارفه و گفت و گو به هیچ جای دنیا بر نمیخوره تازه باعث شناخت و حتی کسب یه تجربه جدید از شناخت آدم های اطرافتون هم میشه 

ببینید خدایی که عشق یه نفر رو تو دل آدم می ندازه شک نکنید توانایی پول در آوردن از راه حلال رو هم در من قرار داده.

من فقط و فقصدم نشون دادن علاقه ی واقعیم به شما هست 

....خانوم آدم یه شبه پولدار نمیشه من هنوز اول راهم و دارم تمام تلاشم رو میکنم که بعدا حداقل شرمنده خودم نباشم

فقط جواب بدین من دلم قرص شه

ببینید این آقا خواستگار من هستن

بخام شرایط بگم خیلی پسر خوبیه کاریه سالمه ولی هنوز ۲۳ سالشه نه خونه داره نه ماشین 

بعد الان چطور متوجهش کنم 

البته من خیلی جلوش معذبم و بنا بر شرایطی نمیخوام بی احترامی کنم

جوابی که مد نظرمه پست بعد مینویسم بگین بده یا خوب

اما شما بگین اگه خودتون بودین شخصا چی در جواب میگفتین 

درسته شناخت اینطوری بدست نمیاد 

ولی آدم باید قصد یکاری داشته باشه تا به سمتش قدم برداره 

و جدا ازین من مگه گفتم شما توانایی پول در آوردن نداری؟ من از شما توقع ندارم یه شبه پولدار شین!

ولی از کسی که میاد خواستگاری میخواد ازدواج کنه یه انتظاری دارم

چیزی که برای من خیلی مهمه جنم و مسئولیت پذیری طرف مقابلمه 

و اگه بخوام وارد رابطه بشم حداقل توقعی که دارم اینکه طرف واسه خودش و زندگیش ارزش قائل شه

این پیامیه که نوشتم 

میشه ایرادشو بگین اینکه خوبه یا بعد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوسش نداری

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

اینکه رک و راست داره حرفشو میزنه خوبه 

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

میگفتم

قطعا همینطوره اما بنده ترجیحم اینه یه شناخت اولیه از این طریق به دست بیاریم و با تفکراتمون و خواسته هامون آشنا بشیم و اگر بنا بر ادامه دادن بود مابقی آشنایی در بستر حضوری صورت بگیره

و در اینکه شما انسان پرتلاشی هستین  شکی نیست اما حق بدین داخل این اوضاع اقتصادی کمی نگران باشم 

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)
۲۳ساله طبیعیه نه خونه داشته باشه نه ماشین،اونایی که دارن باباشون داده

دقیقا ، خب اون جوون بیچاره چیکار کنه تازه اول راهه ، نمیتونه دزدی کنه که 

اگر واقعا یه حامی پیدا کنه تا آخر عمر عاشقش میمونه و از جنم و تلاشی که گفت می‌کنه  مشخصه که به جاهای خوبی میرسه 

در ضمن اینکه اینقدر صادقه خیلی ملاک مهمیه

صریح بهش بگو فکر نمیکنم امادگی ازدواج داشته باشید، چند سال بعد با شرایط متفاوت تری، میتونیم دوباره درباره‌ش فکر کنیم. 

اینطوری بی ادبی نیست و میفهمه بنظرت هنوز خیلی بچه‌س و شرایطش اوکی نیس. ولی ردش هم نکردی. اگه به ایندتون امید داری اینو بگو هاا. اگه نمیخوایش سریع ردش کن

اسی جوابت منفیه؟

واقعا دو دلم چون خیلییی اصرار می‌کنه معلومه دوستم داره یه لحظه میگم شاید دیگه کسی اینطوری نباشه (منم یکم ازش خوشم اومده)

ولی بعدش وقتی به اطرافیانم نگاه میکنم میبینم خب.. چی بگم منم دل دارم دوست ندارم از دوستام کمتر باشم و دلم میخواد منطقی تصمیم بگیرم