2777
2789

من همشونو دارم

مثلا فیلم ستایش

کاملا مثل بابای ستایشم😂

۲۱سالمه اخه زوده هنوز!

ولی مشکلات زندگیم خیلی زیادن و مدام بهشون فکر میکنم به نظرتون از اونه؟

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این سنا الزایمر نیست کمبود ویتامینی چیزی هست بعد زایمان هم خانما حافظشون قاطی میکنه

ویتامین دی میتونه باشه؟

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

ویتامین دی میتونه باشه؟

نمیدونم 

من ویتامین دی پایین باشه معمولا تن درد میشم 

ولی یه چکاپ انجام بده 

الحمدلله ما ایرانی ها هم که خوراکمون بده و تو شهرای الوده هم زندگی میکنیم باید به ضرب و زور ویتامین خودمونو نگه داریم

توام موقع حرف زدن ذهنت میپره نمیدونی چی ب چیه؟

روزایی که خواهرم مریض شده بود اینجوری بودم نمیتونستم جملاتمو کامل کنم چرت و پرت میگفتم

بعد اطرافیانم دلخور میشدن از حرفایی که میزدم در صورتی که اون حرفارو مغزم خودکار میگفت😐

نمیدونم من ویتامین دی پایین باشه معمولا تن درد میشم ولی یه چکاپ انجام بده الحمدلله ما ایرانی ها هم ک ...

کمبود دی داشتم

دیابتم دارم 

کاش الزایمر نباشه ویتامین میخورم😂

روزایی که خواهرم مریض شده بود اینجوری بودم نمیتونستم جملاتمو کامل کنم چرت و پرت میگفتمبعد اطرافیانم ...

عجب.....حالا من لال میشم ذهنم خالی خالی میشه چند دقیقه طول میکشه بخودم بیام 

عجب.....حالا من لال میشم ذهنم خالی خالی میشه چند دقیقه طول میکشه بخودم بیام

لکنتم میگیری؟

سلام اجی خوبی تو این سریال بابای دختره بابای دختره وقتی رفت مشهد یه سری چیزهارو یادش نبود ولی کاری که ۳۰ سال پیش کرده بودو همه چیشو قشنگ یادش بود تکرار دیشبو امروز دیدم به پسره مجید گفت ممن ۳۰ سال پیش یه کاری کردم و تو امتحان خدا حفوزه شدم تو نشو چون فریدون بهش مواد داده بود و دو دفعه میخواست بکشه دفعه اول زن و بچه اش اومدن ببینننش دفعه دومم بابای ستایش دستش زخم شد اومد پانسمان کنه 

این روزا همه گرفتارن فقط نوعش فرق داره تو هم ظاهرا به خاطر ذهن شلوغت حساس شدی

سلام عزیزم

کامنتت رو تو یه تاپیک دیدم و چشمم خورد به امضات

خواستم بهت بگم یه حدیث داریم از امام رضا ک میگه: خداوند نزد گمان بنده ی خویش است

یعنی هرجور به خدا نگاه کنی همونطوری باهات رفتار میکنه

باوراتو راجع به خدا و جهان عوض کن تا زندگیت عوض شه🤍

زِ همه دست کشیدم که تو باشی همه ام🫀✨