2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااا کجا زدن

:))عدالت اصن وجود داره؟امروز بهم ثابت شد هم وطن هم خون هیچکسی به هیچکسی رحم نمیکنه :)🙂🖤فکر نمیکردم اینجوری بشه من کاربر rahil_23 ام امروز ۴ مهر ۱۴۰۲ تلیق شدم بخاطر تایپیک های راجب خروج اتباع و فش ها ک میدادم اونا هم فش میدادن جالبه اونا هم چنان حضور دارن ولی منو تلیق کردن :) من ایرانیم منن تلیق کردن ولی اتباع ک هیچ هویتی ندارن رو گذاشتن بمونه🙂🖤

همکار عزیز میشه لطفاً جای مثل اینجا از این تایپکت نزنید همینجورم معلم ها مقصر و مفت خوری از نظر مردم ، از این بن ها همه ی ارگان ها بار ها دادن اینبار هم خدا می‌دونه چی شده میگه برا معلم میدن اونم هنوز نداده کل مملکت پر شده اینهمه گروه مختص فرهنگیان اونجا لگبپرسید

همکار عزیز میشه لطفاً جای مثل اینجا از این تایپکت نزنید همینجورم معلم ها مقصر و مفت خوری از نظر مردم ...

عزیزم من خودم معلم نیستم یکی از اعضای خانوادم معلمه و اطلاعی ندارم از این امور برای همین پرسیدم

اگر میتونستم که از همون فرد میپرسیدم

میتونیم اون ۲۰ تومن رو نگیریم؟

اره اختیاریه

بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت...🖤                        اینجا هم جای غریبیه یکی بگه خیلی خوشگلم سعی میکنن بهش ثابت کنن اینطوریام نیست کسی هم تاپیک بزنه بگه زشتم همه حتی به دروغ میگن وااای چه زیبایی!
همه مزایا دارند براشون عادیه معلما چون هیچ وقت نداشتند برای همین تعجب اوره و راست و دروغش برای خیلی ...

منم موافقم ولی اینجا که همه بچه مدرسه ی هستن اصلا نیازی نیست آنقدر تایپک بزنند، برید تو گروه فرهنگیان که هم از یک قشریم بپرسید