2777
2789

نامزدم (نامزد هستیم عقد و عروسی بخاطر مریض شدن پدر شوهرم نتونستیم بگیریم هنوز)

از دی ماه هستش که سرش شلوغه کاراشون هر روز بیشتر میشه

تک پسر هم هستش بعد باباش که مریض شد کاراش بیشتر شد

همو میبینیم ولی چت و حرف زدنمون خیلی کم شده

درکش میکنم کلی کار داره حتی خوابش هم کم شده در این حد و بخاطر کم بودن هاش بهش حق میدم همون نیم ساعت هم قبل خواب واسم وقت بزاره کافیه

امشب برگشته اینو بهم گفته هم عصبی شدم هم ناراحت    

صفحه دوم میذارم شاتو که بتونم پاک کنم

غم دیده زاهدان💔😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم‌چه ربطی به صفحه ی بعد داره هر وقت بزلرب میتوتی پاک کنی پست اول فقط میره گوگل

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

متوجه ای عزیزم میگم پست اول چه ربطی داره به صفحه شما هر وقت بزلری میتونی پاک کنی

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

خب چیز بدی نبود