2777
2789

خبرمرگم مدرسم تیزهوشانه بچه ها دارن مثل چی‌خودشونو میکشن برای درس و زحمت میکشن بعد من کلاس اول ابتداییم بیشتر از الان درس میخوندم هیچی بلد نیستم چهل روزه دیگه کنکوره. تقصیر خودمه همش هرکاری کردم نشد بخونم مطمئنم بازم نمیشه نه اینستا دارم نه رفیقی دارم نه چیزی اهل هیچی نیستم ولی اصلا کتاب باز میکنم ساعت ها میرم هپروت. حالم از درس بهم میخوره اصلا با مدرسه و برنامش همکاری نکردم اصلا نمیتونم درس بخونم حتی تو اردو مطالعاتی مدرسه موندم تا هشت شب یه کلمه هم نخوندم در دیوار نگاه کردم یا به جاش نشستم کتاب های متفرقه خوندم. چیکار کنم به نظرتون اصلا دانشگاه ازاد قبول میشم؟؟ بعد مامانمم هر روز سرکوفت و دعوا. نمی‌دونم چیکار کنم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن اردیبهشت مهم تره. یعنی خرابش کنم جای جبران واسه تیر داره؟

اره اگ تونستی مشاور بگیر

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

منکه پایه دهم نابود بودم افسردگی شدید کار داشت به خودکشی میکشید اصلا نگم برات

میفهممت چون خودمم حال تورو داشتم اون موقع ها 

بخاطر جوشه من عادی شد برام همه چی

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

میگن اردیبهشت مهم تره. یعنی خرابش کنم جای جبران واسه تیر داره؟

اصلااااا فرقی نداره کدومو بهتر بدی همش مثل همه الآنم مهمتر از کنکور نهاییه که بنظرم بیشتر رو این تمرکز کن