2777
2789
عنوان

جر بحث

159 بازدید | 29 پست

جر بحث مامان بابام سر هیچ پوچ بخدا اعصاب برا آدم نمیزارن ده بار گفتم بچه نیستین که دعوا میکنین دلم برا مامانم میسوزه چرا باید تحمل کنه همه چیو؟ خستم بخدا امروز یکم شاد بودم یکم خندیدم میدونستم قراره یچی بشه قراره گریم بگیره قرار بغضم بگیره بخدا خسته‌م از سکوت خونه خستم از فضای خونه خستم

وای حرف دل منو زدی😂

البته  خندم به خاطر اینه که اگه منم الان میخواستم تو نی نی سایت بنویسم دقیقا همین جمله ی شما رو می‌نوشتم

وگرنه در واقعیت داره گریم میگیره😔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جو متشنج بین پدر و مادر، بدترین جو دنیاست، سی سال تو همین جو بودم، چقد عذاب آور بود، بعد از ازدواج ک ...

دقیقن با این که ۱۷ سالمه واقعا دوست دارم ازدواج کنم ی پسره خواستگارم تورو خدا دعا کن برام واقعا دوست ندارم بخاطر این دلایل ناراحت شن خانوادم میترسم بعد ازدواج شوهرم هم همینطور ی اذیتم کنه

فقط فک میکردم خودم اینجوریم تا یکم میخندم و حالم خوبه سریع ی اتفاق بد میوفته

نه عزیزم منم همینطوریم واقعا دیگه نمیخندم حدا کمک کنه تو این ماه رمضون دل هیچکی نشکنه هیچکی از خندیدن بدش نیاد هیچکی به اجبار نره خونه واقعن سخته💔🖤

نه عزیزم منم همینطوریم واقعا دیگه نمیخندم حدا کمک کنه تو این ماه رمضون دل هیچکی نشکنه هیچکی از خندید ...

من وقتایی که یکم حالم خوبه استرس میگیرم بخدا که بعد این قراره چی بشه

•𓃠•به من نگو میو؛ ما دیگه هیچ میویی با هم نداریم•𓃠•

الهی عزیزم، کلا باید بی تفاوت و بیخیال باشی وگرنه در اوج جوانی دلمرده و پیر میشی

نمیتونم واقعا دوست دارم خودم هر اتفاقی برا بیفته ولی برا مادرم نه مامانم خیلی عذاب کشیده یا بابابام یا. یا ابجیم کلا بخدا خسته شدم