2777
2789
عنوان

عیدی عروس

54 بازدید | 10 پست

سلام من تازه عقد کردم و اولین عیدی مه مادرشوهرم قبل اینکه منو بگیره خیلی خوب بود باهام الان باهام چپ افتاده حالا گفته به شوهرم ما عیدی نمیبریم نداریم خودشونو زدن به نداری منم زن داداش دارم خیلی خجالت میکشم جلوش اگه برام چیزی نیارن برای شوهرمم خیلی جنگیدم با خانوادم اگه نیارن خانوادم سرزنشم میکنن میگن ما گفتیم خانواده ش خوب نیست گوش ندادی چیکار کنم شوهرمم بهش پیام اومد بیمه سربازی شو بریزه وگرنه حریمه میشه پولشو همرو ریخت برای اون هیچی نداریم

خب ازدواج با پسر بی پول یعنی اینکه باید خواسته هاتو کم کنی این واقعیته درضمن شما از مادرشوهرت انتظاری نداشته باش معلومه خرش از پل گذشته دیگه باهات چپ افتاده چند سالته ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بخره شوهرت باید برای تو بخره

دقیقا موافقم من یه خواستگاری داشتم پدر پسره می‌گفت اینو میگیرم اونو میگیرم پسرش هیچی از خودش نداشت من رد کردم چون مهم اینه شوهر آدم روی پای خودش وایسته