2777
2789

بچه ها من کم شنوام داداشم یه بیماری داره تو تاپیکم اس 

هرکی برام کرد اسمشو بگه تا من ایت الکرسی بخونم 

صدایی بالاتر از سکوت نیست🔇

خدا بهتون کمک کنه و سلامتیتونو به دست بیارید.خدایا خودش به دلتون ارامش بده❤️حمد خوندم براتون

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

خدا بهتون کمک کنه و سلامتیتونو به دست بیارید.خدایا خودش به دلتون ارامش بده❤️حمد خوندم براتون

مرسی براتون ایت الکرسی خوندم

بچه ها رو تگ کنید برا اوناهم آیت الکرسی بخونم 

صدایی بالاتر از سکوت نیست🔇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشتلله سلامتیتون بدست بیارین وحاجت روا بشید برات صلوات فرستادم 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

من برا داداشت از ته قلبم دعا میکنم انشاءالله به زودی شفا پیدا میکنن.. امدوارم تک تک اعضای خونوادتون هم هر مشکل و گرفتاری که دارید برطرف شه و از ته دل همیشه شاد باشید و تنتون سلامت باشه❤

آیت الکرسی هم نیاز نیست بخونی و زحمت بکشی... خودم از طرف تو برا خودم میخونم و تقدیم داداشت میکنم که سلامتیش رو به دست بیاره. فقط دلم خواست از ته قلبم خواستم دعات کنم 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿۱﴾

بگو اوست‏ خداى يگانه (۱)

اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿۲﴾

خداى صمد [ثابت متعالى] (۲)

لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿۳﴾

[كسى را] نزاده و زاده نشده است (۳)

وَلَمْ يَكُنْ لَهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿۴﴾

و هيچ كس او را همتا نيس

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔