2821
2789
عنوان

مشاورم ولم نمیکنه

657 بازدید | 31 پست

مهرماه از یه آکادمی به مشاور گرفتم از کارش راضی نبودم همش منتظر بودم شاید بهتر شد تازه کار بود اخه ......

امروز بهش گفتم. دیگه این ماه برام برنامه نفرستین از صبح ک براش پول واریز کردم بیخیال نمیشه همش رو‌مخمه که بیت باز کار کنیم باهم جایی دیگه بری گرون تره و اینا فلانن و ..... کتاباییی که ونفتن خوبن و.... .کارش کنم ..

🌍 عالمی را یک سخن ویران کند..🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین اینا پول میگیرن که کمک کنن و باعث پیشرفتت بشن وقتی به این هدف نمی رسی بذارش کنار، رودربایستی نکن، دوما اگه کارش درست بود تو دنبال اون بودی نه اون دنبال تو

سلام، متاهل، مهندس، دانشجوی دکتری، روانشناس نیستم، در حد تجربه و مطالعه ام مثل یه دوست خوب مشاوره میدم. لطفا اگر احساس کردید میتونم کمکتون کنم، فقط برای مشورت و همفکری درخواست دوستی بدهید نه هیچ چیز دیگه ای. ممنون

جواب نده

نه اگه ادامه بده به مدیر آکادمی زنگ میزنم‌میگم اخه خیلیم‌ بیتربیته برگشته میگه با لحن بدی برنامه نداشته باشی به جایی نمیرسی

نه اگه ادامه بده به مدیر آکادمی زنگ میزنم‌میگم اخه خیلیم‌ بیتربیته برگشته میگه با لحن بدی برنامه ندا ...

خیلیاشون فقط دنبال پولن...دنبال یه مشاور بهتر باش

اقاست یا خانمه؟ رشتت چیه؟

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

ببین اینا پول میگیرن که کمک کنن و باعث پیشرفتت بشن وقتی به این هدف نمی رسی بذارش کنار، رودربایستی نک ...

جالب اینجاست اصلا کمکی هم نکرده بهش گفتم ناراحت شد گفتم در هفته به بار برنامه میدی اوپم‌کارایی که خودم‌بلدم م   من چطور روزی ۷تا تست بزنم من روی ۱۰۰تا حساب کردم  اصن کمترشم ولی ۷تا؟؟

خیلیاشون فقط دنبال پولن...دنبال یه مشاور بهتر باشاقاست یا خانمه؟ رشتت چیه؟

فنی ام ولی برای تجربی مشاور گرفتم چون دهم تجربی بودم مشکل داشتم تغییر رشته دادم ولی بدون سوابق کنکور تجربی میدم

خانمه 

جالب اینجاست اصلا کمکی هم نکرده بهش گفتم ناراحت شد گفتم در هفته به بار برنامه میدی اوپم‌کارایی که خو ...

ولش کن 

سلام، متاهل، مهندس، دانشجوی دکتری، روانشناس نیستم، در حد تجربه و مطالعه ام مثل یه دوست خوب مشاوره میدم. لطفا اگر احساس کردید میتونم کمکتون کنم، فقط برای مشورت و همفکری درخواست دوستی بدهید نه هیچ چیز دیگه ای. ممنون

فنی ام ولی برای تجربی مشاور گرفتم چون دهم تجربی بودم مشکل داشتم تغییر رشته دادم ولی بدون سوابق کنکور ...

مشاوریکو مشاورای خوبی داره

مشاور خودمم از بین همیناست

اگر خواستی سرچ کن تو تلگرام

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز