2777
2789
عنوان

اگه عکستون پخش بشه

88 بازدید | 15 پست

یه عکس که از چهره باشه و هیچ چیز بدی نداشته باشه نود از بدن نباشه و اینا

کسی همچین عکسی پخش میکنه؟ اگه عکس پخش بشه سروصدا میکنه؟ ممکنه کسی که عکسش پخش شده بخواد خودکشی کنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر عکسی کاملاً معمولی و بدون هیچ چیز نامناسب باشه، وقتی بدون رضایت فرد پخش بشه، می‌تونه حس ناامنی و ناراحتی زیادی ایجاد کنه. متأسفانه، بعضی افراد ممکنه از این موقعیت‌ها سوءاستفاده کنن یا باعث آزار روحی بشن.

اینکه کسی بخواد به خاطر چنین اتفاقی به خودش آسیب بزنه، نشون‌دهنده‌ی فشار روانی شدیده که ممکنه تجربه کنه. اما یادت باشه، هیچ عکسی، هیچ اتفاقی، ارزش این رو نداره که آدم به خودش آسیب بزنه. همیشه راه‌هایی برای حل این مشکلات وجود داره، مثل کمک گرفتن از قانون یا صحبت با کسی که می‌تونه حمایت کنه.

اگر تو یا کسی که می‌شناسی توی چنین شرایطی قرار داره، لطفاً بهش یادآوری کن که تنها نیست و می‌تونه از مشاور یا حتی پلیس کمک بگیره. دنیا همیشه تاریک نمی‌مونه، و این لحظه‌های سخت هم می‌گذرن. ❤️

بستگی داره اون دختر توی چه منطقه‌ای زندگی کنه و عقاید مردمشون چجوری باشه. خانوادش چه واکنشی نشون بدن و...

درصمن میگی نود نیست پس مهم نیست اصلا. این همه عکس ناجور از دخترا تو مجازی هست به عکس معمولی چی میخواد بشه مگه؟ 

پزشک کوچولو🩺📚

اگ کسی تهدیدت کرده همون عکسو بزار مروف اینستا اینا

نه من قبلا توی اکانت مجازیم یسری عکس از خودم فرستادم چون میخواستم گالریو خالی کنم ولی اونا بمونن که بعدا سیو کنم

دقیقا یادمه که سیو کردم و بعدش وسواس اینم داشتم که حتما عکسارو پاک کنم ولی حس میکنم پاک نکرده باشم

الان رو اون اکانته نیستم میترسم بعدا کسی بره روش و عکسا رو بخواد پخش کنه

بعدم به کسی که اکانتو ازش گرفتم گفتم تو اکانت نیستم میتونه دوباره کد بده یا نه اونم گفت شماره رو از سایت برداشته نمیشه دوباره کد داد

ذهنم خیلی درگیر شده یهویی

البته اکانته واسه مرداد ماه بود که تا الانم کسی نرفته توش چون بازدیدشو دارم ولی بازم نگرانم

نه من قبلا توی اکانت مجازیم یسری عکس از خودم فرستادم چون میخواستم گالریو خالی کنم ولی اونا بمونن که ...

رمز گذاشته بودی رو اکانتت؟

اگه رمز بزاری ورود نمیگم غیرممونه و سخت میشه 

بعدشم اگه کسی فعلا نرفته تو اکانتت ممکنه پاک بشه بعد مدتی 

رمز گذاشته بودی رو اکانتت؟اگه رمز بزاری ورود نمیگم غیرممونه و سخت میشه بعدشم اگه کسی فعلا نرفته تو ا ...

نه رمز نداشت اکانته

توی سروش بود، سروش اصلا پاک نمیکنه

راهی بلد نیستین برای ورود به اون اکانت؟ 

اخه کسیم که شماره رو ازش گرفتم گفت از سایت برداشته و دیگه نمیتونه کد بگیره

نه رمز نداشت اکانتهتوی سروش بود، سروش اصلا پاک نمیکنهراهی بلد نیستین برای ورود به اون اکانت؟ اخه کسی ...

اره به اون کاربریا رمز ندی یک بار مصرفن

یعنی اون شماره دست به دست میچرخه شانس اوردی تا خالا کسی وارد نشده 

البته فک نکنم برا سروش کسی استفاده کنه شماره رو دیگه بیخیال بسپر به خدا

اره به اون کاربریا رمز ندی یک بار مصرفنیعنی اون شماره دست به دست میچرخه شانس اوردی تا خالا کسی وارد ...

نه من از کسی که شماره رو گرفتم گفت از سایت برداشته و دیگه نمیتونه کد بگیره ازش

ولی منم برای پاک کردن حافظه گوشیم یمشت عکسی که داشتم و لختی هم نبود گذاشتم تو سیوام بعد از سیو کردنم فکرکنم پاکش کردم و چندین بارم چک کردم ولی بازم همچین فکری افتاده به جونم که شاید پاکش نکردم

کسی بدون اینکه بفهمه این عکس مال کیه و اینا ممکنه پخشش کنه؟ ذهنم درگیره چندروزه

نه من از کسی که شماره رو گرفتم گفت از سایت برداشته و دیگه نمیتونه کد بگیره ازشولی منم برای پاک کردن ...

نه فک نکنم پخش کنه 

میتونی بدی اکانت رو هک کنن 

من یه اپلیکشن ایرانی داشتم یبار دادم یه پسری هک کرد (اکانت یکی دیگه رو)

ولی الان شماره طرف رو ندارم بهت بدم