2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم

کنکور رو میگه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

عزیزم یه سوال رتبت شده بود ده هزار؟ پزشکی بهمن بودی دیگه خوش به حالت هم رتبه عالی هم رشتت انشاالله موفق باشی 

درصدات چطور بود بانو؟ 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

عزیزم یه سوال رتبت شده بود ده هزار؟ پزشکی بهمن بودی دیگه خوش به حالت هم رتبه عالی هم رشتت انشاالله م ...

بله حالا شاید رتبم خوب نبود ولی خواهرم پارسال با همین تراز من رتبه ی ۶ هزار شد و مثل من میخونه :) و امسال به خاطر نبود محدودیت باز شرکت کرده بود بدون اینکه دوباره بخوا کنکور بده فقط ثبت نام کرد و تراکم ایجاد کرد .همه دیدن امسال چطور رتبه دادن .. حالا بگذریم جانم سوالی داری در خدمتم درصدای اردیبهشت ک گذاشتم تیرم بالاتره ولی با همون تراز اردیبهشت حدودا 

خسته و امیدوار

عزیزم یه سوال رتبت شده بود ده هزار؟ پزشکی بهمن بودی دیگه خوش به حالت هم رتبه عالی هم رشتت انشاالله م ...

بعد من دانشجوی تعهدی استان تقریبا محروم ام . شهرای بزرگ و بهتر با ۵ هزارم بعضا قبولی ندارن 

خسته و امیدوار

بعد من دانشجوی تعهدی استان تقریبا محروم ام . شهرای بزرگ و بهتر با ۵ هزارم بعضا قبولی ندارن

ما هم 10 هزار قبولی داریم 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

بله حالا شاید رتبم خوب نبود ولی خواهرم پارسال با همین تراز من رتبه ی ۶ هزار شد و مثل من میخونه :) و ...

آره برای همین میگم عزیزم رتبه هارو بد دادن با درصد هایی که از شما شنیدم قطعا زیر 3000 میاوردی میدونم امسال چه افتضاحی بوذه 

آره برای همین میگم عزیزم رتبه هارو بد دادن با درصد هایی که از شما شنیدم قطعا زیر 3000 میاوردی میدونم ...

نه حالا انقد البته نمیدونم مسخره میکنی یا نه ولی طبق هر تخمینی که میزدم تو سایت و بهمنی زیر ۶۵۰۰ باید میومد 

خسته و امیدوار

نه حالا انقد البته نمیدونم مسخره میکنی یا نه ولی طبق هر تخمینی که میزدم تو سایت و بهمنی زیر ۶۵۰۰ بای ...

نه به قرآن عزیزم چرا مسخره به جون مامانم قسم درصدای شما تو شهر ما 3500 داده به ولله