2777
2789

من اصلا از ژل زدن حس خوبی نمی گیرم ولی به خاطر این حرفش دارم وسوسه می شم برم این کار رو انجام بدم

من همانم که دل از دنیا بریده غصه ها من را به پایانم کشانده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورش از رسیدن چیه؟ 

مثلا تر تمیز بودن یا آرایش کردن و اینا؟

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

من اصلا از ژل زدن حس خوبی نمی گیرم ولی به خاطر این حرفش دارم وسوسه می شم برم این کار رو انجام بدم

کجات نیاز داره گونه نداری برو هردوطرف نیم سی سی ژل خوبم بزن لباتم باتوجه بهشون دیگ پیش دکتر خوب برو

مادر شوهرمنم این حرفو زد

من نچرالم ابروهامم حتی برنمیدارم‌موهامم رنگ نمیکنم

گفت فردا رفت با کسی نگی چرا یکم ب خودت برس اخه خودشو دختراش عملین و هرروز ی رنگ

گفتم والا خودش اینجوری دوس داره میگه دست نزن مصنوعی نکن خودتو اگه میخواد ب عمل بره همون بهتر ک بره خمیر بازی نیستم ک ب خودم شکل بدم اقا خوشش بیاد

پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️