2777
2789

دختر خالم هفته پیش افتاد دستش شیکست 

من اون روز امتحان داشتم نتونستم عمل کردنی برم پیشش 

فرداش هم ساعت ملاقات کلاس داشتم چون حق غیبتم پر بود حذف میشدم اگه نمیرفتم 

ولی باهاش صحبت کردم هر روز زنگ میزدم

دیروز خالم گفت بیا خونه ما دخترم دلش گرفته 

من قبول نکردم دلایلمم زیاده 

مثلا دو ماه پیش من کل اخر هفته هارو پیشش بودم و به هیچ کاریم نرسیدم

میخواستم گواهی نامه ثبت نام کنم 

باید معاینه چشم برم و دندون پزشکی 

کلاس هام انلاین شده و باید شرکت کنم 

خرید عید 

پریودی😑 

خونه تکونی 

بعد الان زنگ زدم دختر خالم 

برادرش داشت کمکش میکرد از اون طرف اومد گفت این کارا روو باید دوستات بیان انجام بدن مثلا همین خانم که پشت خطه😐

بهم برخورد راستش 

اینم بگم ماه های پیش همش درگیر مشکلات خالم اینا بودیم واقعا خسته شدم ازشون به هیچ کاری نرسیدم این چند ماه

بنظرتون باید میرفتم؟ اخه نتونستم برم 🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله شمابه فکر پول دراوردن تو خونه ای... خداروشکر دغدغه من اینا نیستن

من با همون پول در آوردنه بیس سی تومن درآوردم بدون هیچ کاری عشقم 😅 

منظورم از لحاظ اراده داشتن و خودمو در الویت قرار دادنه بود و ی جورایی ازت تعریف کردم ک یعنی کار خوبی می‌کنی اهمیت نده ب دوستت ولی مصلن فک کردی تیکه قشنگ انداختی چون این حرفم زدم دلیل بر این نیس هیچ دستاوردی نداشته باشم همه اینکارا ک داری میکنیو هزار سال پیش کردم ب خودت مغرور نشو هیچی واسه آدم نمی‌مونه همه اینکارا ک می‌کنی ی کار بسیار عادیع عزیزم فک نکن شاخ غول تو دستته چون رفتی گواهینامه ثبت نام کردی

من با همون پول در آوردنه بیس سی تومن درآوردم بدون هیچ کاری عشقم 😅 منظورم از لحاظ اراده داشتن و خودم ...

کسی با گواهینامه به جایی نمیرسه که بخوام پز بدم یا مغرور بشم من منظورم وقت و اون تایمی هست که ثبت نام کردن از ادم میبره 

فکر نمیکنم از من تعریف کرده باشین بهر حال اگه منظوری نداشتین عذر میخوام