2777
2789

دلم داره میترکه

ترکیدم ازتنهایی بریدم دیگه ازتنهایی بریییییییدم

توروخدادعام کنید اگه امتحانه الهیه دیگه نمیکشم اگه بختمه بسربیاداگه هرچیه خدافقط خودش بگذره ازم دیگه نمییییکشم بقرآن دیگه نمیکشم 

دعام کنید دعا

نمیخوام سرتونوببرم یه تاپیک۵هزارصفحه ای بزنم ۳۰سال بدبختیموتعریف کنم فقط توروخدا دعام کنید دعام کنیدهرکدومتون یه نفس حق دارید محتاجم بداعاتون😢😢😢😔

هردلی یه نفسی داره میشه برای زندگیم صلوات بفرستی😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله مشکلاتت به زودی زود حل میشه؛خوشبختی بهت لبخند بزنه❤ اجر سختی های سی سالت رو هم می بینی 😻

پسری که زنده ماند(فاطمه هستم یک پاترهد😎)هی نگید وای تومردی اینجا چیکار میکنی😾😒
  سی سال بدبختی؟! چرا؟!

۲۷سال بدبخت یه نامادرپدربودم

۲سال بدبخت یه مادرشوهرخانوادهشوهره خدانشناس بودم

۱سالم خداعوض همه ی ایناروگذاشت توکاسم 

چکارکنم صداش کنم که بازبذاره توکاسم؟؟؟بس نیست امتحان؟؟؟بس نیست منم یکم ببینم زندگیه خوب چیه؟؟؟بسم نیست جدا

ان شاءالله مشکلاتت به زودی زود حل میشه؛خوشبختی بهت لبخند بزنه❤ اجر سختی های سی سالت رو هم می بینی 😻

اجرسختی سی ساله بدبختیه پشتشه تواین زندگی فقط یکماه فقط یکماه حس خوشبختیوچشیدم تایکم خندیدم همچین خوردپس گردنم که دیگه نمیتونم بلندبشم بریدم

۲۷سال بدبخت یه نامادرپدربودم ۲سال بدبخت یه مادرشوهرخانوادهشوهره خدانشناس بودم ۱سالم خداعوض همه ی ا ...

خدا بهتون صبر بده... 

اگر مرد هستی از محبت کردن به عشقت و ابراز اون در هیچ کجا خجالت نکش.. در ضمن همه جا مرد باش حتی همینجا!!!