2777
2789

مثلا دوستم تولد دعوتم نکرده بود ی مدت خیلی صمیمی بودیم رفته بود یکی ک اولین بار بود میدیدش دعوت کرده بود من ن

منم رفتم پیام دادم گفتم چرا دعدتم نکردی

دوستام گفتن نگووو

ولی من چن وقت هی اورتینک داشتم ک رابطم با اینا خراب شده تقصیر منه یا ن

سر همین میخواستم مطمئن شم ک تقصیر من نیس از اورتینک خلاص شم

الان خلاص شدم اما بخاطر کوچیک کردن خودم ناراحتم الان فک میکنه چ سگ مهمیه مثلا دختره سلیطه

یا خودشو دس بالا میگیره

و منو کوچیک 

و فک مبکنن حالا من جقد دلم میحواس بااینا دوس باشم

البته ک از روزی ک اینا رو حذف کردم ارامشم صدچندان شده

اما امروز باز پاشون اومد وسط کلی گریه کردم

اه

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب دوستت بوده انتطار داشتی الانم خودتو سرزنش نکن وقتی فهمیدی حرمتی نمیزارن رابطه ات رو خیلی کم کن سنگین باش باهاشون بزار متوجه بشه اشتباه کرده 

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
نباید بهش میگفتی واقعا

اره نباید

خیلی احمقانه بود

الان فک میکنه چقد مهمه 

صرفا میخواستم بدونم من کاری نکرده باشم اینا ازم ناراحت باشن

تف تو عذاب وجدانم

اه

اخه میدونی ترسیدم دوس پسر اون یکی دوستم بهش راجبم چرت و پرت گفته باشه

چون قبلا ب من پیام میداد

بعدش با این رل زد همشو دوطرفه پاک کرد

منم مدرکی ندارم

خواستم ذهنم اروم شه

خواستم بفهممم هیچی گردنم نیس

ک فهمیدم این دوستم خیلی سگه

و خیلی پرو

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

چی بگم مثل سگ شو تغییر کن مثل من😐

اره واقن 

ولی خیلی ادمیم ک نمیتونم بزارم کسی از دستم ناراحت بمونه

بنظر من بهتر بهترذین کاری ک کردی بهش گفتی اینجوری خودتو بالا گرفتی و بهش فهموندی اسکول نیستی و اتف ...

واقنننن

اره دیگه واسم مرد

امروز اون یکی دوستم اومده هی حرف میزنه باهام

منم معمولی جوابشو دادم و خیلی خوشحال برخورد کردم 

خب دوستت بوده انتطار داشتی الانم خودتو سرزنش نکن وقتی فهمیدی حرمتی نمیزارن رابطه ات رو خیلی کم کن سن ...

خیلی کم کردن رابطمو اصن دیگه نیستم باهاشون

دوستایه جدید پیدا کردم

ولی پروان دیگه

تقصیر اینا بود من رابطمو کم کردم دیشب میگه تو از ما خوشت نمیومد

درحالیکه اینا میرفتن بیرون بمن نمیگفتن درگوشی حرف میزدن

اما درکل وقتی هیچ ردی ازشون تو زندگیم نیس ادم خوشحالتریم

عزیزم این افکار به خاطر هدف نداشتن و بیکاری انقدر خودتو مشغول کن تا جا برای نوش خار فکری نداشته با ...

اره باید سعیمو کنم خیلی سرمو شلوغ تر کنم 

اما دیشبم ک باهاش صحبت کردم ی ساعت امروز امتحان داشتم ینی انقدم بیکار نبودم😂

کلا متاسفانه خیلی اهمیت میدم ب همه چی

افرین حرف دلتو زدی اگر واقعا بدردت نمیخورن حذف کن بره

اره خیلی ب درد نخورن 

دیگه گذاشتمشون کامل کنار

اره این حرف دل باعث شد دیگه خیالم راحت شه کاملا راحت

واقنننناره دیگه واسم مردامروز اون یکی دوستم اومده هی حرف میزنه باهاممنم معمولی جوابشو دادم و خیلی خو ...

اسی  نخندی حااااا.من آپارتمان نشینم بعد همسایه روبروی ما جارو میکشه را پله رواما جلوی خونه مارو جارو نمی‌کشه ... منم حرصم گرفت ایندفعه  نوبت جاروی من بود منم جلوی در خونه اون هارو جارو نکشیدیم راستش خیلی ترسیدم گفتم الان میاد دعوام می‌کنه اما با ترسم مقابله کردم باهرکی مثل خودش باید رفتار کرد

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

خیلی کم کردن رابطمو اصن دیگه نیستم باهاشوندوستایه جدید پیدا کردمولی پروان دیگهتقصیر اینا بود من رابط ...

خب بهش میگفتی ک چطور ازت خوشم نمیاد وقتی ک با همدیگه می‌رسد بیرون و منو بی خبر میزارید

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...