2777
2789

نه عزیزم اصلا این حرفارو حتی تو ذهنتم تکرار نکن، کلمات قدرت بالایی دارن، تلقین بکنی مطمعن باش اتفاق میفته، همیشه به خودت انرژی مثبت بده

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
نه عزیزم اصلا این حرفارو حتی تو ذهنتم تکرار نکن، کلمات قدرت بالایی دارن، تلقین بکنی مطمعن باش اتفاق ...

اخه انقدر این اتفاق افتاده به این نتیجه رسیدم ک کم روزیم هر جا میرم روزی فرار میکنه اینو از اول ک تلقین نکردم بعد اتفاقایی ک افتاده ب این نتیجه رسیدم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه انقدر این اتفاق افتاده به این نتیجه رسیدم ک کم روزیم هر جا میرم روزی فرار میکنه اینو از اول ک تل ...

اتفاقا بگو خوش قدمم با هر کی اشنا میشم پولدار میشه، اصلا اصلا قدم بد و رزق کم وجود نداره این یک، دوم اینکه شاید تو چشم هستی هر چند من به چشمم اعتقاد ندارم ، ولی مرتب تو خونت اسفند دود کن، دود اسفند انرژیای منفی رو دفع میکنه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
اتفاقا بگو خوش قدمم با هر کی اشنا میشم پولدار میشه، اصلا اصلا قدم بد و رزق کم وجود نداره این یک، دوم ...

اتفاقا اصلا از داشته هام جایی نمیگم اصلا تو چشم نیستم خیلی ادم بی حاشیه ایم زندگی لاکچرییم ندارم طلاق گرفتم با بچم خونه بابامم یعنی میخوام بگم زندگیم جوری نیست ک تو چشم باشه 🥲

اتفاقا اصلا از داشته هام جایی نمیگم اصلا تو چشم نیستم خیلی ادم بی حاشیه ایم زندگی لاکچرییم ندارم طلا ...

همین،کارو بکن اسفند با نمک یا همون زاج دود کن، روش حمد و ۴ قل بخون، صلوات بفرست، انرژیای منفی تو زندگیت از بین میرن، ولی تکرارش کن، من باهاش نتیجه گرفتم امیدوارم برا شما هم موثر باشه

دستت درد نکنه حتما انجام میدم 💓

خواهش میکنم عزیژم, تلقین مثبتم داشته باش