2777
2789

از ی پسری که غریبه باشه حالا ب عنوان ی دوست فرض کنین البته ی دو سه سالی میشناسیم همو بگم اگه کاری از دوستاش یا جایی سراغ داره در شخصیتم بخوره بهم بگه کوچیک میشم؟

شهرمون کوچیکه منم کسیو ندارم دلم میخواد برم سرکار استقلال مالی داشته باشم واقعا مالی دارا بهم فشار میاد نمیتونم چیزی بخرم نمیخوام تو حسرت بمونم دانشجوام 

حتی ۱۰۰۰ تومن پول ندارم نمیتونم این وضع تحمل کنم خیلی گشتم کار نیس.از خونه بیام بیرون دیوونه شدم..

ب داییامم مامانم گفته گف نیس 😒

﷽ازهمان جا ڪہ رِسَد درد همان جاست دوا...>>💚     جای خالی اینجارو نتونستم باهیــــچ دیالوگ قشنگِ آموزنده ای پُࢪ کنم چون من در نمیدانم ترین حالت ممکنم!تࢪجیح مـے دهم سُڪوت ڪنم و به تماشای جهان نشینم وهیــــچ نگویم تا ڪسی را قضاوت نکرده باشم✨️            اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَــلِّ عٓـــلٰے مُــحَـمَّـدٍ ۅاّلِ مُــحَـمَّـدٍ ۅعٓجٓلِ  فٓࢪجٰهٌٓمّ"🌱

کوچیک نمیشی ولی سعی کن از آقایون درخواستی نکنی

نه جنبه دارن نه ظرفیتشو

هوا برشون میداره

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شخصیتت که کوچیک نمیشهاز این لحاظ خیالت تختفقط بعضی ممکنه درخواست ناب جا کنن ک باید قاطع باشی ک پاش و ...

نه فک نکنم اینجوری باشه بازم نمیدونم 

﷽ازهمان جا ڪہ رِسَد درد همان جاست دوا...>>💚     جای خالی اینجارو نتونستم باهیــــچ دیالوگ قشنگِ آموزنده ای پُࢪ کنم چون من در نمیدانم ترین حالت ممکنم!تࢪجیح مـے دهم سُڪوت ڪنم و به تماشای جهان نشینم وهیــــچ نگویم تا ڪسی را قضاوت نکرده باشم✨️            اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَــلِّ عٓـــلٰے مُــحَـمَّـدٍ ۅاّلِ مُــحَـمَّـدٍ ۅعٓجٓلِ  فٓࢪجٰهٌٓمّ"🌱