بچه ها اگر شما یه خواستگاری داشته باشید که در کل آدمی باشه که زود عصبی میشه و برای کوچکترین چیز ها بهم میریزه و جو رو خراب میکنه ولی زودم آروم میشه و فراموش میکنه ولی از طرفی خیییلی خیییلی پسر خوبی باشه قبول میکنید؟
فرض کنید مثلا ممکنه بعد اینم کسی نیاد خواستگاریتون
من خودم بشخصه اگه بدونم تو همین اعصبانیتش بی احترامی نمیکنه و حرمت نگه میداره قبول میکنمم
به من تا حالا هیچوقت بی احترامی نکرده حتی برای من عصبی ام نشده ولی تو رانندگی سر هر حرکت کوچیک ماشین جلویی میریزه بهم و هی غر میزنه و سرعتشو زیاد میکنه و اینا
منم حساسم خودم ببینم یکی میریزه بهم ناراحت میشم، ازین دخترا نیستم که بتونم تو اون لحظه اونم آروم کنم
ادم خوب عصبی نمیشه برای چیزهای کوچیک معمولا این جور آدما زود قهر میکن مخصوصا با خانواده ی همسر ،کتک میزنن بعدش خجالت میکشن که چرا این کار رو کردن ولی دیگه فایده نداره چون همسر دوستم این جوری بود به زنش زور میگفت وهیچ وقت عوض نشد
ادم خوب عصبی نمیشه برای چیزهای کوچیک معمولا این جور آدما زود قهر میکن مخصوصا با خانواده ی همسر ،کتک ...
ای وای کتک خیلی بده، چندبار ازش پرسیدم گفته نه دست بزن ندارم. ولی اره جدی با آدمای خوب اطرافم مقایسه میکنم میبینم اونا اینجوری رفتار نمیکنن، نمیدونم واقعا موندم