2777
2789
عنوان

بچه ها واقعا به نظرتون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 49 پست
من خودم بشخصه اگه بدونم تو همین اعصبانیتش بی احترامی نمیکنه و حرمت نگه میداره قبول میکنمم

به من تا حالا هیچوقت بی احترامی نکرده حتی برای من عصبی ام نشده ولی تو رانندگی سر هر حرکت کوچیک ماشین جلویی میریزه بهم و هی غر میزنه و سرعتشو زیاد میکنه و اینا

منم حساسم خودم ببینم یکی میریزه بهم ناراحت میشم، ازین دخترا نیستم که بتونم تو اون لحظه اونم آروم کنم

خدای من همیشه یار و یاورم باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درس اما هیچ ادمی کامل نیس اگ عقایدش فرهنگش و..اینا بهم نزدیکن اوکی و خب باید بتونن یادبگیرن ک چطو با ...

درسته ک هرکسی یه عیبی داره ولی بعضی چیزا واقعا خط قرمز هستن و حتی اگ طرف یکیشونو داشته باشه باید رهاش کرد

چطور میشه ب کسی ک حتی توی جمع هم نمیتونه خودشو کنترل کنه اعتماد کرد؟!

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟
درس اما هیچ ادمی کامل نیس اگ عقایدش فرهنگش و..اینا بهم نزدیکن اوکی و خب باید بتونن یادبگیرن ک چطو با ...

منم نگفتم آدم بی عیب نقص نیست .

هیج آدمی شبیه هم نیستند

ازدواج ینی درک تفاوت های مهم 

دقت کنید منم گفتم بیشتر فک کنه چون میگ نمیتونم این موضوع تحمل کنم 

باز هم میگم بخاطر هرچیزی چون سنم نمیدونم ۳۰ و غیره نباید بی گدار ب آب زد 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

از همین میترسم

ادم خوب عصبی نمیشه برای چیزهای کوچیک معمولا این جور آدما زود قهر میکن مخصوصا با خانواده ی همسر ،کتک میزنن بعدش خجالت میکشن که چرا این کار رو کردن ولی دیگه فایده نداره چون همسر دوستم این جوری بود به زنش زور میگفت وهیچ وقت عوض نشد

از نظرای دیگه اوکیم فقط همین مورد

ادم خوب عصبی نمیشه برای چیزهای کوچیک معمولا این جور آدما زود قهر میکن مخصوصا با خانواده ی همسر ،کتک ...

ای وای کتک خیلی بده، چندبار ازش پرسیدم گفته نه دست بزن ندارم. ولی اره جدی با آدمای خوب اطرافم مقایسه میکنم میبینم اونا اینجوری رفتار نمیکنن، نمیدونم واقعا موندم