2777
2789
عنوان

به این آدم چی بگم من

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 28 پست
پدر من ازین آدما نیست همش میگه عیب نداره با اینکه خودمونم به این پول نیاز داریم یه مستاجر داشتیم دو ...

ماهم همش میگیم عیب نداره لابد ندارن ، سختشونه ولی اونها نمیفهمن ....انشاالله سال بعد ی مستاجر خوب نصیبتون بشه و چندسال بشینه و ادم های خیلی درستی باشن 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
چرا به ازای هر ماه چک نگفتین الان تو قراردادها قید میشه اگر دوماه کرایه نداده باشهصاحب ملک میتونه بر ...

نه یارو پررو تر ازین حرفا بود طلبکارم بود 

پدر منم ازون آدما نیست اینکارو کنه 😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه یارو پررو تر ازین حرفا بود طلبکارم بود پدر منم ازون آدما نیست اینکارو کنه 😐

ای بابا

اینجوری پس کاریش نمیشه کرد

چون پدرت نمیخواد خودش رو درگیر کنه

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
اره دقیقا چشمشون به پولیه که میدن جز حرص خوردنم چیزی ندارهسرمایه رو جای دیگه بخوابونی بهتره ولی مال ...

اره بخدا ، چاره ای نیس دیگه ، منم خیلی ب همسرم میگم ولی میگه عیب نداره ، خدا که شاهده ما چقدر برای ساختن این خونه زحمت کشیدیم ، مهم نیس ک این ادمها میان میشینن داخلش و فکر میکنن با این پول ها ک به ما میدن لطف میکنن.

ای بابااینجوری پس کاریش نمیشه کردچون پدرت نمیخواد خودش رو درگیر کنه

اره میگه حوصلشو ندارم 

ولی این وسط فقط به ضرر ما میشه همش باید از برنامه هامون بگذریم تا یه پول دستمون بیاد 

اره به نظرم خوبی نیومده دیگه به کسی آدم میمونه چی کنه مرسی عزیزم

خدابزرگه ، انشاالله ک بهترین ها نصیبتون بشه 

اره بخدا ، چاره ای نیس دیگه ، منم خیلی ب همسرم میگم ولی میگه عیب نداره ، خدا که شاهده ما چقدر برای س ...

دقیقا مادر منم خیلی سختی کشیده میگه حیف برای این عمری که گذاشتیم و سختی کشیدیم آخرم طلبکارن این مردم ⁦🤦🏻‍♀️⁩

من با یکیشون دوست شدم تا وقتی نشسته بودن خوب بودیم موقع رفتن حتی نیومد خداحافظی کنه باهام 

خیلی دلم شکست با اینکه هواشونو داشتیم

اره میگه حوصلشو ندارم ولی این وسط فقط به ضرر ما میشه همش باید از برنامه هامون بگذریم تا یه پول دستمو ...

اره سخته

و آدم گیر مستاجر و صاحب خونه بد نیفته

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
دقیقا مادر منم خیلی سختی کشیده میگه حیف برای این عمری که گذاشتیم و سختی کشیدیم آخرم طلبکارن این مردم ...

میفهمم چی میگی چون ما خودمون هم داریم ....بیخیال عزیزم ، دیگه دنیا پر از حرص و جوشه ، اگه بخوایم ب این موضوعات هم فکر کنیم که یه باره باید دق کنیم ....بیخیال ، انشاالله ادمهای خوبی سرراهمون قرار بگیرن