2777
2789
عنوان

به این آدم چی بگم من

167 بازدید | 28 پست

دم عیدی مستاجر پرداخت نمیکنه ما هم هیچی خرید نکردیم نیاز داریم به پولش 

دلم میخواد برم بیرون خرید کنم ولی با جیب خالی کجا برم 

خیلی صبر کردیم آخر بهش گفتیم بده ولی به روی خودش نیاورد 

هر ماه کلی باید حرص بخوریم و از برنامه هامون بگذریم تا پول بریزه 

بهش مهلت بدید ولی اگه بدحسابه دیگه تمدید نکنید 

دوست عزیز نظرت را برای خودت نگه دار🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

دیگه تمدید نکنید 

چطور ادمین؟؟ فقیرن؟! 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر از قراردادش مونده؟

خیلی بد بدقولی و بد حساب بودن

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...

یادت باشه دفعه بعد تو قولنامه بنویسید که درصورتی که دوماه اجاره را پرداخت نکرد قرارداد را میتونید باطل کنید ....

مستاجر ماهم همینه، تازه بهش گفتیم انگار جرم کردیم ، با سه متر زبون گفت حالا دم عیده ، ما نداریم ، شما که دارید دلیل نداره این ماه از ما بگیرید یه کم صبر کنید ماه بعد دوتارو میدیم ......فکر کرده ماهم رو گنج نشستیم و گرونی و نداری فقط مختص خودشونه 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
زیاد مونده بعدشم هر کی بوده همینجوری حساب می‌کرده بعضیا دو سه ماه میدادن اونم با منت انگار ⁦🤦🏻‍♀️⁩

بخدا ک پول از مستاجر گرفتن اصلا برکت نداره ، حیف ک ادم خونشو بده اجاره ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
یادت باشه دفعه بعد تو قولنامه بنویسید که درصورتی که دوماه اجاره را پرداخت نکرد قرارداد را میتونید با ...

پدر من ازین آدما نیست همش میگه عیب نداره با اینکه خودمونم به این پول نیاز داریم 

یه مستاجر داشتیم دو سه ماه یکبار میداد آخرشم نگفت دستتون درد نکنه خدافظی هم نکرد 

زیاد مونده بعدشم هر کی بوده همینجوری حساب می‌کرده بعضیا دو سه ماه میدادن اونم با منت انگار ⁦🤦🏻‍♀️⁩

چرا به ازای هر ماه چک نگفتین 

الان تو قراردادها قید میشه اگر دوماه کرایه نداده باشه

صاحب ملک میتونه بره شکایت کنه و حکم تخلیه بگیره

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
بخدا ک پول از مستاجر گرفتن اصلا برکت نداره ، حیف ک ادم خونشو بده اجاره ....

اره دقیقا چشمشون به پولیه که میدن

جز حرص خوردنم چیزی نداره

سرمایه رو جای دیگه بخوابونی بهتره ولی مال منکه نیست 

چرا به ازای هر ماه چک نگفتین الان تو قراردادها قید میشه اگر دوماه کرایه نداده باشهصاحب ملک میتونه بر ...

میبخشی چک نگرفتین