2777
2789
عنوان

میخوام از خونه فرار کنم

93 بازدید | 9 پست

دیگه خسته شدم از بچگی تو این خونه یه روز خوش ندیدم مامان بابام روانین احساس میکنم خونه مریضه نمیدونم چیکار کنم 

منم ۱۷ سالمه دوسدارم مثل دخترای دیگه باهام رفتار شه ولی اینا مث ادم ک نه مث سگ با ما رفتار میکنن مامانم بهم میگه ایشالا مثل دلت که خائن و خبیثه زندگی کنی نمیخوام فرار کنم میخوام خلاص شم نمیدونم چیکار کنم شوهر‌کنم برم چیکار کنم نمیتونم دیگه توروخدا کمکم کنید

شوهر کن

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلمم خوب درس بخون تا رشته‌ی خوبی شهر دیگه قبول بشی

بابا درسم خوبه تیزهوشان درس میخونم ولی از دست اینا انقد افسرده شدم بخدا اصن نمیتونم تمرکز کنم نمیتونم به مامانم بگم مامان من تنهام کمکم کن گریه میکنم شب و روز مهم نیست واسش

بابا درسم خوبه تیزهوشان درس میخونم ولی از دست اینا انقد افسرده شدم بخدا اصن نمیتونم تمرکز کنم نمیتون ...

چقدر خوب عزیزم 

ببین اصلا خودتو درگیر نکن می‌دونم سخته ولی با خودت بگو سال آخره، به این فکر کن اگه الان خوب درس بخونی سال دیگه این‌موقع دیگه مجبور نیستی باهاشون حتی در تماس باشی 🫂 

از چاله به چاه ؟

اونقدر تغییری نمی کنی !

به جای این کار می دونم باورش سخته و خیلی هدف بزرگی به نظر می‌رسه ولی خوب خیلی ها تونستن تو هم می تونی : 

سعی کن 

کار+ درآمد+ درس + فنی حرفه ای و آموزش های مختلف ببینی مثل رانندگی . کارهای دستی . خیاطی . ..... محیط آرایشگاه رو بی خیال ... خیلی دردسر داره 

حتما که نباید لباس عروس بدوزی و .... دستگیره بدوز بفروش!!

روی پای خودت بایست 

ازدواج پناه نیست این حرف خیلی کلی هست ولی باز هم یه نشونه است که مسیر اشتباهه 

راه درست : درس+ کار هست