2777
2789
عنوان

دلم خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 25 پست
دورت بگردم غصه نخور میدونم سخته اما باور کنم منم مثل ت ام فقط جدا نشدیم بخدا همس دعوا

عزیزم حرز امام جواد علیه السلام تهیه کنید برای خودتون و همسرتون و تابلوشم تو خونه نصب کنید خیلی خوبهههه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم   
ناراحت نیاشبهترین کارو کردیاگه بچه دار میشدی خیلی شرایطت سخت میشدچی میزنه؟

هر ده روز ی بار میره شیشه میزنه . بدتر از همه اینکه میره شب تا صبح خبری ازش نمیشه و حتی جواب تلفنمم نمیده 

از فکر اینکه با کیه و چیکار میکنه موی سرم سفید میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر ده روز ی بار میره شیشه میزنه . بدتر از همه اینکه میره شب تا صبح خبری ازش نمیشه و حتی جواب تلفنمم ...

شیشه خیلی بده درمان نداره 

چجوریه.. میشه ی سوره بگی برای ارامش دل خودم بخونم

عزیرم باید تهیه کنید بخرید همراهتون باشه اصل باشه فقط

سوره الرحمن بخونبد سوره یاسین بخونید

برای حاجتهاتون نائب چله نماز و قران خاستید درخواست بفرستید 

امسال که ماهم هفت سین نمیندازیم درست لحظه ی تحویل سال ضربت خوردن مولا علی علیه السلام هستش.بخاطر این ...

کاش امثال شماها ها بمیرن 

تحویل سال چون ی آدمی هزار سال پیش فلان شده نباید خوشال باشیم 

نسلتون از ریشه نابود شههههههههه

این قلب مال منه ولی ضربانش تویی :) ❤

کاش امثال شماها ها بمیرن تحویل سال چون ی آدمی هزار سال پیش فلان شده نباید خوشال باشیم نسلتون از ریشه ...

ان شاءالله خداوند به قلبت آرامش بده🦋

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲