2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بد غذا دارن بیان یکم باهم درد دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 57 پست

و اینکه مطمئن شو گرفتگی بینی نداشته باشه یا افتادگی ناف.

چیزای ترش هم اشتها آورن من برادرم دقیقا همینجوری بدغذا بود به توصیه یه نفر قبل غذا یه کوچولو رب انار بهش میدادیم اشتهاش باز میشد البته چون بدغذاییش از صفرای زیاد معده بود این جواب داد باز شما خواستید یه متخصص طب سنتی خوب پیدا کنید ببرید پیش صدی نود جواب میگیرن

پسر من 11 کیلو بود نسبت به قدش 3 4 کیلو کم داشت من شیرخودمو که قطع کردم شیشه هم دیگه نگرفت و الان اص ...

بازم خوبه

دخترِ من سه سال و نیمه

الان ۱۱ کیلو هست🤦‍♀️

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من 10 سالشهبدغذا به معنای واقعیهحتی بیشتر غذاهایی که دوست داره کم میخوره البته مشکل معدم دارهکل ...

ای وای اینطوری دیگه واقعا سخته

پسر من هر چی پیش میره همه بدغذاییش مثل شوهرمو داداشم میشه

چند روز پیش خونه مادر شوهرم بودیم بچه خواهر شوهرم دو سیخ دل و جگر و گوشت خورد خالی خالی کلی هم دنبه کبابی بعدشم یه لیوان دوغ خورد یعنی خدا شاهده از من بیشتر خورد 

یک سال و نیمشه 

اونوقت پسر من یه نوک انگشت جگر گذاشتم با نون تو دهنش سه ساعت میجویدش بعدم انداختش بیرون 

خیلی حرصشو میخورم ضعیف و لاغره نسبت به همسناش و فوق العاده پرتحرک 

بقیه غذاها چی ؟شما بچه تون چند کیلووه؟

همون ۱۱ 

هیچیی نمیخوره همه چیو میکس میکنم میدم به زور بخوره .حالا بماند چند بار از دهنش میریزه بیرون.یا تو دهنش نگه میداره انگار قورت دادن بلد نیست

بازم خوبهدخترِ من سه سال و نیمهالان ۱۱ کیلو هست🤦‍♀️

آخه بعد دوسالگی دیگه زیاد اضافه نمیکنن 

کمم میکنن 

پسر من الان بعد دو سالگیش دوبار مریض شده باور کن الان ببرم وزنش کنم 9 کیلو نیست

آخه بعد دوسالگی دیگه زیاد اضافه نمیکنن کمم میکنن پسر من الان بعد دو سالگیش دوبار مریض شده باور کن ال ...

انشاءالله خدا سلامتی بده

اره صورت دخترم تو این سن خیلی لاغره

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

همون ۱۱ هیچیی نمیخوره همه چیو میکس میکنم میدم به زور بخوره .حالا بماند چند بار از دهنش میریزه بیرون. ...

پسر منم همینجوره 

اگر چیزی باشه دوست داشته باشه خوب میخوره اما گوشتی چیزی بدم میریزه بیرون یا نگهمیداره دهنش تا یهو حالش بد میشه

دارو ک نگم برات اصلا دارو نمیخوره فقط استفراغش میکنه 

این آخری سرما خورد دیگه فقط جوشانده درست میکردم نبات مینداختم با قطره چکون به زود میریختم تو گلوش

خواهر آب پرتقال میگیرم به زور میریرم تو گلوش گاهی وقتا به خاطر آب پرتقال انقدر استفراغ میکنه آب پرتقال به این خوشمزگی 

اما دکتر گفتچاره ای نی به زور بدش