2777
2789

تو تاپیک میگفتن شوهرم چشم چرونه اون یکی می‌گفت من خودم زیبا و فلانم نگاه نمیکنه یکی دیگ عجیب تر اینکه خانومه می‌گفت راهش اینه تو آرایش و زیبایی اندام و هیکل عالی باشی اولا اینکه کسی ک مادر شده شیر داده مگه می‌تونه مثل دختر مجرد باشه بعدشم هیکل زیبا سینه زیبا بعد شیردهی عمل میخواد عوارضش بکشی درد بکشی ک یک باشی بقیه ب چشم نیان ؟ هیچوقت ی زنی ک بچه دار شده مثل دختر خونه نمیشن کاش یخورده مراعات هم کنیم هی نخوایم زیباییمونو تو چشم بقیه کنیم باعث ناراحتی بشه و باقی خانوما تو فکر عمل و هزار تا کوفت و زهر مار بیفتن

من عوارض عمل نمیخوام ب خاطر جامعه هم بخوام عمل کنم همسرم بخوادم حالم بهم میخوره ک شخصیتمو بیارم پایین عروسک جنسی آقا کنم خوشش بیاد دست باباش اگ خوشش نیاد بره ببینه تا بسش بشه ببخشید حرص کردم

دیگ های نگید عالی باش عالی باش

کاربری دست دو نفر👧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی با ورزش خیلی چیزا درست میشه 

منم بعد زایمان چاق شده بودم ولی ورزش کردم و باز ب اندام ایده آلم رسیدم 

عمل و اینا هم نکردم

همت میخواد هرکاری 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

کاش تو اروپا دنیا اومده بودم تنها کشوری ک آرایش می‌کنه با لباسهای عجیب میاد میاد برا دیده شدن همین کشور اسلامیه 

اصلا روحیم ب این چیزا نمیخوره هی خودمو میام ارتقا بدم از لحاظ درسی اجتماعی یکی میگه باید تو زیبایی عالی باشن میگفتم تو فکر و حرص خوردن ک نکنه عقب موندم نکنه خیلی زشت و بدم حس میکنم مسیرو اشتباه اومدم ب جای درس رو قیافه و هیکل وقت گذاشته بودم فک کنم بیشتر باب میل همسرم بودم

کاربری دست دو نفر👧
ولی با ورزش خیلی چیزا درست میشه منم بعد زایمان چاق شده بودم ولی ورزش کردم و باز ب اندام ایده آلم رسی ...

اندازم خوبه عالیه ولی شکمم پر ترکه شیر دهی داشتم سینم شله بخوامم عالی باشم عمل بینی هست اگ جو جامعه این نبود هیچچچچچوقت فکرمو درگیر نمی‌کرد میچسبیدم ب درسم ن برم تو تاپیک ای عمل زیبایی

کاربری دست دو نفر👧

وا با ورزش و رژیم همه اشناهام رو فرم شدن بعد زایمان نیاز به عمل نیست که حتما

تازه هیکلشون از من مجرد بدون بچه هم بهتر شده 

اونا اراده داشتن

بعدم کلا آدم دنبال زیبایی هاست چه برای خودش چه توی اطرافیانش 

اندازم خوبه عالیه ولی شکمم پر ترکه شیر دهی داشتم سینم شله بخوامم عالی باشم عمل بینی هست اگ جو جامعه ...

خب چ اشکالی داره پر از ترک باشه

از منم پر از ترک و چروکه و خط خطی های سفید 

ولی همسرت تا عاشقت نباشه اگه حوری بهشتی ام باشی باز میخواد یه ایرادی  بگیره 

ب نظر من ک ربطی ب خود رسیدن و اینا نداره 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما