2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای برای دختر منم دون ریخت البته بعد دو هفته.میخارونه بچه شما

نه اصلا خیلی کوچیک و کمن دیشب ک خیلی بیشتر بود تبش دیدم ب نظرم بیشتر و پررنگ تر بود امروز انگا داره رفع میشه اون حالته کمرنگ

نه اصلا خیلی کوچیک و کمن دیشب ک خیلی بیشتر بود تبش دیدم ب نظرم بیشتر و پررنگ تر بود امروز انگا داره ...

برای دختر من هم چند تا دون هست ولی خارونده دیگه زیاد نشده نمی‌دونم دیگه از این تب بوده از این ویروس بوده نمی‌دونم .

دکترهم ببری همینو میده ولی خب اگر میخوای ببرش دکتر

تا شب بمونم ببینم چی میشه. یبار زود بردم دکتر ی سری دارو داد بعد اومدم خونه ی علایم جدید پیدا کرد مجبور شدم دوباره ببرم برا همین یکم صب کنم اگ علایم دیگ داره بروز بده

استامینفون یه مرحله ندم دوباره داغ میشه بدنش.نگرفتم نمیزاره

آها

قاعدتا یه جور ویروسی هست دکتر من می‌گفت ۳روز صبر کن 

ممکنه به قول دوستمون روزوئلا باشه که اصلا چیز مهمی نیست

یا یه حور بیماری ویروسی دیگه 

آهاقاعدتا یه جور ویروسی هست دکتر من می‌گفت ۳روز صبر کن ممکنه به قول دوستمون روزوئلا باشه که اصلا چیز ...

بیشتر برای عید و تعطیلات میترسم بعد ب مشکل بخورم. حال عمومیش ک خوبه مث قبل بازی میکنه غذا میخوره سرحاله

بیشتر برای عید و تعطیلات میترسم بعد ب مشکل بخورم. حال عمومیش ک خوبه مث قبل بازی میکنه غذا میخوره سرح ...

میفهمم من راستش هیچ موقع در این حالت دکتر نبردم

چون همیشه سه روزه حل میشد 

مساله اینه که دکتر ببری چی جز تب بر بهش بده وقتی علامتی ندارا

چون دم عیده نگرانی درستهولی خوب کاری هم نمیشه کرد دکتر هم از رو علائم میگه مثلا چه مشکلی داره

غروب وقت استامینفونش بود دیگ داغ نبود ولی باز دادم برا اطمینان تا صب ببینیم رفع میشه

غروب وقت استامینفونش بود دیگ داغ نبود ولی باز دادم برا اطمینان تا صب ببینیم رفع میشه

احتمالا صبح هم تب نداره

معمولا این جور تب ها زود گذر هستن البته پسر من یکبار سه روز کامل رو تب داشت ولی گاهی هم همین یه روز اینا بود