2777
2789

سلام خانوما

داداشم روی گوشیش اینستا داره از صب تا شب تو اکسپلورش میچرخه 

اگه کسی کنارش نباشه هر چی براش بیاره میبینه 

از فحش ناموسی و مثبت 18 گرفته تا حرفا و شوخی های جنسی 

مطمئنم خودش نمیدونه که معنی شون چیه فقط نگاه میکنه 

همین الان شنیدم یه یارویی داشت میگفت واسه اولین بار رابطه جنسی رو تجربه کردم و... 

بهش گفتم چی داری نگا میکنی گفت چیزای خنده دار 

بابام براش مهم نیست فقط برای اینکه داداشم دست از سرش برداره هر چی بخواد بهش میده 

مامانمم حریفش نمیشه نمیدونم چیکار کنم 

نمیخوام مثل خودم شه زود این چیزا رو بفهمه 💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینستا ی گزینه داره بزنی کلا محتوای+۱۸نمیاره براش

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

با پدر و مادرت صحبت کن بهش اجازه‌ی استفاده از اینستاگرام رو ندن

با چیزهای مفیدتر سرگرمی کنید مثلا فیلم و سریال‌های مناسب سنش بازی‌های فکری و...

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

گوشی رو بگیر ازش یا نه اینستا رو حذف کن بچه کلاس پنجمی و این چیزا نتیجش میشه بلوغ زودرس و....

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن