2777
2789
عنوان

واکنش پدرشوهرم به بارداریم بیاینن

559 بازدید | 14 پست

من حدود یکی دو هفتس که فهمیدم باردارم و دو ماهمه

دیشب رفتیم خونه پدر همسرم که بهشون خبر بدیم، مادرشوهرم خیلی خوشحال شد کلی اسپند دود کرد و ذوق کرد و اینا

پدرشوهرمم تبریک گفت ولی بعدش یکدفعه با کنایه گفت حالا ام اس داری یوقت برای نوه‌م اتفاقی نیوفته بعد گفتم نه رفتم دکتر گفت مشکلی نداره بعد دوباره در اومد گفت ساناز می‌دونه که یه نوه گل پسر برای ما بیاره دیگه!! فقط پسررر و بعدش خندید با یه لحن خیلی بد..

شوهرم فهمید ناراحت شدم گفت سریع بریم خونمون 

اصلا فکرشم نمی کردم اینجوری باشه، اصلا اینجوری نبود 

اگه بچم دختر بشه تا قیام قیامت سر لج باز میکنه

داشتم دیشب از حرص میمردم... ازونجایی که ام اس دارم و تنش عصبی برام خوب نیس (قرص فینگولیمود مصرف میکنم) ، حالم خیلی بد شد ..

🩷💍🩺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعضی افکارا قدیمیه و تغییر نمیکنه..شما خودت بخاطر حرف بقیه ناراحت نکن..مهم شما و همسرت هستین..ایشالا بسلامتی زایمان کنی و جوجه بغل بگیری

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

مامان منم ام اس داره 

خواهرمو توهمین دوران ام اسش بدنیا اورد با اینکه نمیدونست و دارو و امپول زده بود خواهرم سالم بدنیا اومدو الان ۶سالشه خداروشکر

نگران نباش هیچ محدودیتی واسه بارداریت نیست از اون خونه هم فعلا دوری کن تا نی نیت بدنیا بیاد 

مامان شدنتم مبارک گلم

🎀

عزیزم تبریک میگم ان شآءالله یه بچه خوشگل و سالم بغل بگیری و با عشق بزرگش کنی

شنیدم روغن زیتون برای افرادی که ام اس دارن خیلی خوبه 

یعنی برای مصارف روزانه روغن زیتون خیلی خوبه

اصلا بخودت استرس نده و این حرف و حدیث تو بارداری هر خانمی ممکنه باشه اهمیت نده

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
عزیزم بگو تعیین جنسیت با مردهپسر شماست که کروموزوم xy‌ داره من فقط x دارمپس اگه دخترم شد به خاطر پسر ...

اصلا من درسشو خوندم ولی اون لحظه قفل شدم‌ یه لحظه 

🩷💍🩺