2777
2789
عنوان

اشتباه نکردم قطع ارتباط کردم

220 بازدید | 20 پست

بچه ها ی اقایی بودن که از من ۱۳ سال بزرگ تر بود، به لحاظ ظاهری و قد و  هیکل همون چیزی بود که من میخواستم، از نظر مالی خیلی بیشتر از من بود ولی تحصیلی پایین تر

[من اکادمیک بودم اون بازاری😂]

جوری که میگفت خیلی از من خوشش اومده بود، اما من ادامه ی ارتباط ندادم بخاطر اختلاف سنیمون

بعد از اون واقعا هیچ پیشنهاد درست و درمونی نداشتم، گاها میگم‌ نکنه اشتباه کردم ردش کردم، حالا یه مدت باهم وقت میگذروندیم ببینم چی میشد🚶‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم دل خودته 

هرکاری کردی بهترین بوده واسه خودت 

دیگه هم بهش فکر نکن 

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜

ب عنوان کسی ک همه نهیش کردن بخاطر همین اختلاف سنی

این ی چیز مزخرفه 

بیشتر بستگی داره ب طرز فکر ظرف مقابلت

من ی سری چیزا تو نامزدم میبینم میگم کاش اختلاف سنیمون کمتر بود ولی میفهمم بخاطر اختلاف سنی نیست فقط بخاطر بی تجربگیشه

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

من ۲۲ اون ۳۵

وای دوتا دنیای متفاوتید، خواهرم ۲۴ و کسی که خوششون میومد ۳۳ بودن، اصلا انگار چند دهه فرق داشتن

شور و شوق الان شما رو ندارن ایشون قطعا

فاصله سنی خیلی مهمه به نظرم ، کارتون اشتباه نبوده

وای دوتا دنیای متفاوتید، خواهرم ۲۴ و کسی که خوششون میومد ۳۳ بودن، اصلا انگار چند دهه فرق داشتنشور و ...

دقیقا

خاستگار منم همه چی تموم بود خوشتیپ پولدار خانواده دار متشخص بخاطر شهر دیگع و ده سال اختلاف سنی قبول نکردم

البته یکم پشیمونم

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

13 سال تفاوت سنی زیاده عزیزم شاید قسمت نبوده

اون زمان بیشتر هدق اون اقا دوستی بود که به ازدواج ختم شه

من ادم ازدواجی نیستم از طرفی پیش خودم گفتم مرد ۳۵ ساله ای که با کسی دوست میشه قطعا انتطاراتی از پارتنرش داره که من نمیتونم براورده کنم 

الان میگم شاید اینجور نبوده و مثلا اگه باهاش حرف میزدم هدفش رو واضح مشخص میکرد برام🚶‍♀

دیگه رد کردی رفت ولی اشتباه کردی

خودمم همینو حس میکنم😭😂

اون زمان پیش خودم گفتم شاید خواسته های از رابطمون داشته باشه که من نتونم براورده کنم الان میگم چرا خب راجبش مرف نزدم باهاش