2777
2789
عنوان

تجربه مرگ من

185 بازدید | 13 پست

اول از همه بگم من اصلا ادم مذهبی نیستم اصل و هیچ اعتقادی هم به این برنامه های زندگی از پس از زندگی ندارم اصلا....

فقط  میخوام بگم مرگ اصلا ترسناک نیست اتفاقا دوست نداری برگردی

من ۲۰ سالمه دوسال پیش جراحی قلب باز انجام دادم حین عمل من روحم رفت اون دنیا یعنی دکتر گفت دوبار احیای قلبی شدی تا برگشتی

میتونم بگم روحت عین پر و سبکه و معلقه میری یه جای پراز نور های رنگی رنگی اصلا یه تونل بلند پر از نور های رنگی رنگی بود که من داشتم کشیده میشدم بالا و میدونستم دارم میمیرم توی ذهنم میگفتم یعنی من دارم میمیرم ..

من پدرمو توی ۵ سالگی از دست دادم فقط صدای پدرمو از اون بالا میشنیدم که میگفت نه تو باید برگردی نباید بیای ولی من دوست نداشتم فقط میگفتم برم پدرمو ببینم اونجا اینقدر قشنگ بود دوست نداشتم برگردم ولی یهو انگار یکی منو کشید پایین و رفتم توی سیاهی متلق......

زیبایی واقعی من نه در چهره‌ام،بلکه در نوری‌ست که از زخم‌هایم گذشت و هنوز لبخند می‌زند.🌱🤍

چه عمل قلبی داشتین؟بیماری مادرزادی دارید؟

اره عزیزم مادرزادی نارسایی دریچه قلب داشتم دوبار عمل باز انجام دادم

زیبایی واقعی من نه در چهره‌ام،بلکه در نوری‌ست که از زخم‌هایم گذشت و هنوز لبخند می‌زند.🌱🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاالله❤

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
وقتی میخوای خودتو قبول کنن چرا برنامه زندگی پس از زندگی و تجارب اون همه آدم رو زیر سوال میبری چرا می ...

نیازی ندارم کسی قبول کنه یانه صرفا اینو گفتم که بگم مرگ ترسناک نیست واقعا هم من ادم مذهبی نیستم

دیگه بهوش اومدم دیدم توی آی سی یو هستم دقیقا یک روز بعد من به هوش اومدم حس حالم طوری بود که میگفتم چرا بهوش اومدم و دلم برای پدرم تنگ شده بود دکتر اومد روی سرم گفت تورو خدا داده چون دوبار احیای قلبی شدی حین عمل 

خدای منچقدر شگفت انگیز🥺چه تجربه ی تکون دهنده ای

قربونت برم عزیزم🥲😘

نیازی ندارم کسی قبول کنه یانه صرفا اینو گفتم که بگم مرگ ترسناک نیست واقعا هم من ادم مذهبی نیستم

اونایی هم ک اومدن تو برنامه تجربه هاشون مثل شما بوده مشابه همه معمولا خیلیاشون آدم حسابی اند نمیدونم مردم چرا موضع دارن ب این برنامه 

شما کامل نرفتی و برگشتی کسی ازون دنیا بعد مرگ خبر نداره و این خبر نداشتنه ترسناکه وگرن خود مرگ ک ترسناک نیست

اونایی هم ک اومدن تو برنامه تجربه هاشون مثل شما بوده مشابه همه معمولا خیلیاشون آدم حسابی اند نمیدونم ...

درسته...