خب همه میدونن این سویه ها خط ناکه و ۹۹ درصدم رابطه است . بعد چطور میگی خطرناک نیست وقتی به راحتی سرایت میکنه . بعضیاشون سرطانزان و چندساا دوره درمانش طول میکشه؟ دقیقا باید چیکار کنه ک خطرناک باشه؟؟؟؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
کلا خیلی عجیبه این بیماری من یبار تست دادم مثبت شد از نوع بدترین تایپش بدون اینکه هیج رابطه ای خارج از خانواده داشته باشم چه خودم چه همسرم اینو مطمئنم از همسرم جون کلا وسواسیه بعد ازمایش دادم وکولپو جفتش منفی بود
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
سویه کم خطر از طریق غیر رابطه جنسیهسویه خطرناکم سالها طول میکشه ک بشه سرطان
کلا اکثر واکسنا همینطورن
الان مگه کزاز چقد فراوانی داره. خیلی کمه
اگررر با چیزی آلوده دستت زخم بشه یا بره تو دستت
ولی چون بیماری عفونیه و احتمال مرگ داره
ما واکسنشو میزنیم حتی اگر تو کل زندگیمون پیش نیاد
جنبه پیشگیری و اطمینان دارن فقط
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)