2777
2789

من کلی تحقیق کردم و بهتون میگم الکی ترسوندنتون

دقت کردین هرکی موافق اینه و واکسنش میگه حتما از فلان جا بخر یا بیا از خودمون بخر

فقط چند تا سویش خطرناکه اونم ۱۶ و ۱۸ رایجه بینشون و فقط از طریق رابطه جنسیه

چقدر بی وجدانن دکتری...

هعی اره دیگه با داروخانه های قرار داد میبندن اکثرا 

یه دکتر میشناسم هر کی بره پیشش الکی کلی دارو و ویتامین می‌نویسه 

اگه داری امضامو میبینی تو رو خدا دعا کن بتونم فراموشش کنم،دعا کن به آرامش برسم حالم اصلا خوب نیست🙃

خب همه میدونن این سویه ها خط ناکه و ۹۹ درصدم رابطه است . بعد چطور میگی خطرناک نیست وقتی به راحتی سرایت میکنه . بعضیاشون سرطانزان و چندساا دوره درمانش طول میکشه؟ دقیقا باید چیکار کنه ک خطرناک باشه؟؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا خیلی عجیبه این بیماری من یبار تست دادم مثبت شد از نوع بدترین تایپش بدون اینکه هیج رابطه ای خارج از خانواده داشته باشم چه خودم چه همسرم اینو مطمئنم از همسرم جون کلا وسواسیه بعد ازمایش دادم و‌کولپو جفتش منفی بود 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب همون 16 و 18 میتونه باعث انواع سرطانها بشه

احتمالش کمه ولی غیرممکن نیست که به غیر از

رابطه جنسی مبتلا نشی

حتی یک درصدم احتمال داشته باشه نمیشه ریسک کرد!

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

خب همه میدونن این سویه ها خط ناکه و ۹۹ درصدم رابطه است . بعد چطور میگی خطرناک نیست وقتی به راحتی سرا ...

سویه های خطرناک اگر وارد بدن بشن و تا سالها بمونن و اقدام برای درمان نشه سرطان میشه اونم فقط رابطه جنسی

خب تعدد رابطه جنسی نداشته باشی نمیگیری

اون سویه ک مردم بیشتر میگیرن هم خطرناک نیس

خب همون 16 و 18 میتونه باعث انواع سرطانها بشهاحتمالش کمه ولی غیرممکن نیست که به غیر ازرابطه جنسی مبت ...

سویه کم خطر از طریق غیر رابطه جنسیه

سویه خطرناکم سالها طول میکشه ک بشه سرطان

سویه های خطرناک اگر وارد بدن بشن و تا سالها بمونن و اقدام برای درمان نشه سرطان میشه اونم فقط رابطه ج ...

نصف زنهای نی نی سایت که زگیل دارن از شوهرشون گرفتن که پنج سال ده ساله ازدواج کردن بچه دارن و شوهرشون پریده 

همشونم اول میگفتن من که فقط با شوهرمم یا به شوهرم اعتماد دارم و... 

دوست من الان ازدواج کرده چندماهه متوجه شد زگیل از شوهرش گرفته الان تو دادگاها و پزشک قانونی و...

نصف زنهای نی نی سایت که زگیل دارن از شوهرشون گرفتن که پنج سال ده ساله ازدواج کردن بچه دارن و شوهرشون ...

خب منم میگم ک رابطه جنسیه عاملش

بعد بخاطر این باید جدا شن؟!

سویه کم خطر از طریق غیر رابطه جنسیهسویه خطرناکم سالها طول میکشه ک بشه سرطان

کلا اکثر واکسنا همینطورن

الان مگه کزاز چقد فراوانی داره. خیلی کمه

اگررر با چیزی آلوده دستت زخم بشه یا بره تو دستت

ولی چون بیماری عفونیه و احتمال مرگ داره

ما واکسنشو میزنیم حتی اگر تو کل زندگیمون پیش نیاد

جنبه پیشگیری و اطمینان دارن فقط

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

خب منم میگم ک رابطه جنسیه عاملشبعد بخاطر این باید جدا شن؟!

معلوم که باید جدا بشه شوهر ذوانیش دختر دسته گل مبتلا به چه بیماری کرده . غلط کرد وقتی مریض بوده اومده ازدواج کرد 

مگه ما میگیم عامل رابطه جنسی نیست؟ میگیم خیانت زیاده نگید من فقط با شوهرمم سالم میمونم .واکسن بزنید مداقل احتمال مبتلا شدن کمتر بشه

کلا اکثر واکسنا همینطورنالان مگه کزاز چقد فراوانی داره. خیلی کمهاگررر با چیزی آلوده دستت زخم بشه یا ...

ببین گارداسیل خیلی گرونه 

۲ظرفتیش ک به درد نمیخوره چون سویه کم خطره ولی رایجه

۴ظرفیتیشم پول ۲ رو میدی چون همون سویه رو داره و ۱۶ و ۱۸

واکسن فیکم ک کلییییه

خود گارداسیل شرایط نگهداری داره

اصن کلاهبرداری خیلیییییییییییییی زیاده