2777
2789
عنوان

شوهرم بچه نمیخواد منم میترسم دیگه حامله نشم به همراه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 19 پست

بهتره تا این چند ماه اقدام نکنی عزیزم . پریودتم خیلی عقب افتاده داروهاتو مصرف کردی پریود نشدی ؟

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۲۳ سالمه ولی حالا حالا ها بچه نمیخوام با اینکه شوهرم هر از گاهی خیلی گیر میده ب بچه منم رک و پوست کنده بهش میگم براچی بچه بیارم؟ک مسئولیتام از هزارتا بشه دوهزار؟تو که هیچ مسئولیتی گردن نمیگیری اونم میخوای بندازی رو من…

بعد این حرفا خودش دیگه ساکت میشه اما نمیدونم تا کی قراره بابت این رفتاراش بچه نیارم فقط میدونم بچه دار شدن با ادم بی مسئولیت بزرگتررررین اشتباهه اصلا فکر نکن ک عوض میشه درست میشه اتفاقا باید اول اوم تغییر کنه تا بچه دار شی

وگرنه مجبوری هم مادر باشی براش هم پدر

منم چنسال پیش بابت جوشام رفتم دکتر گف تنبلی تخمدان خفیف داری اما نیاز ب دارو نیس فقط ورزش کن و وزنت ثابت بمونه…الان ۹۰ درصد خانوما تنبلی تخمدان دارن و تاخیر پریودم برای هرکسی پیش میاد

باز خودت بهتر از هرکسی صلاح زندگیتو میدونی

عزیزم میشه خواهرانه کمکم کنی من چیکار کنم؟!

عزیزم من میگم عجله نکن چون شوهر منم اولش نمی‌خواست بعد ک دید باردارم قبول کرد عجله نکن تنبلی تخمدان ک بدتر نمیشه بخوای بشی همون ماه اول میشی نخوای هم دور از جون اصلا نمیشی ولی مطمئن باش ک درمان داره بزار شوهرت خودش بخواد اونم دیر یا زود میخواد نترس