2777
2789
عنوان

چالش کتابخوانی

88 بازدید | 14 پست

مطالعه ۱۰ جلد کتاب در سال ۴۰۴ رو از امروز استارت بزنیم

کتابهایی که من انتخاب کردم!

۱ـ کرنشا و پاستیل های بنفش

۲ـ مغازه جادویی

۳ـ فروشگاه خودکشی

۴ـ کتابخانه نیمه شب

۵ـ چهل سالگی

۶ـ شازده احتجاب

۷ـ چشمهایش

۸ـ ورنیکا تصمیم میگیرد بمیرد

۹ـ کنار رودخانه پیدرا نشستم و گریستم

۱۰ـ دختر کشیش

نگید نصف کتاب ها واسه نوجوانانه که خودم میدونم، علت انتخابم به این ترتیب ساده بودن متن کتابهای ابتداییه و قابل فهم بودنش! میدونید که اگه کتابی انتخاب کنید متوجه نشید زود خسته میشید.

روزانه حداقل ۱۰ صفحه بخونیم، اگه بیشتر هم شد که بهتر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه ده تا کتاب باشه ولی متفاوت ازینا؟!

کتابای مورد علاقه خودتو به لیست اضافه کن، فقط درنظر داشته باش حجمشون سبک باشه که بتونی راحت بخونیش، واسه اوایل کتابخوانی خیلی مهمه که ناامید نشی

به ما هم معرفی کن کتابای مورد علاقتو🤩

الان دارم کافکا در کرانه رو می خونم 

قشنگه 

ساده و روان هم هست اگه دوست داری بخون 

جز از کل هم قشنگ بود 

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

کتابای مورد علاقه خودتو به لیست اضافه کن، فقط درنظر داشته باش حجمشون سبک باشه که بتونی راحت بخونیش، ...

باید حتما این ده تایی که شما نوشتی هم بخونم؟!  

🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓

نه اصلا، کتاب باید به دل خواننده ش بشینه هرچی دوست داری بخون ولی سعی کن هدف ده تا رو کامل کنی

باشه، هر کتابی که تموم کردم میام اسمش رو میگم . 

من روبیکا ندارم ولی تلگرام یا واتساپ اوکیم، حالا ببینیم نظر بقیه دوستامون چیه

چون توی روبیکا شماره معلوم نیست میگم، تلگرام هم فیلتر......شکن خیلی اینترنت میبره.

ولی واتساپ شماره معلومه، فکر کنم تلگرام بهتر باشه، ولی خب نمیشه خیلی وقتا بازش کرد حتی گاهی پروک...سیا کار نمیکنن