2777
2789
عنوان

شوهرم منو خونه رو ترک کرد

618 بازدید | 33 پست

هیچ مشکلی نداشتیم،یه زن و شوهر خوشبخت،اول اسفند منو برد کیش کلی برام خرید عید کرد،فقط یه بحث ساده بینمون پیش اومد اونم اینکه گفتم طلاهامو گرمی ۳ تومن فروختی الان گرون شده چجوری میخوای بهم پس بدی،همون حرف شد بهونه،گرفت کتکم زد منم گفتم دستی که منو کتک بزنه از گ..وه هم کثیف تره.

دیگه باهام حرف نزد سه روز پیش گفت برو خونه ی فامیلی کسی من خسته شدم تو ماشین خوابیدم میخوام رو تختم بخوابم،گفتم نمیتونم فامیل مگه پدر و مادرمه بیا من میرم تو اونیکی اتاق گفت تو ماشین بخوابم راحت ترم...

رفت

الان چهار روزه ندیدمش،کسی که یه روز میرفتم بیرون دلتنگم میشد تصویری زنگ میزد،چهار روزه منو ندیده و عین خیالش نیست،اونی که کتک خورده من بودم،اونی که ترک شده من بودم،اونی که دو سال تموم نخورده نپوشیده پول جمع کرده طلا خریده تا بعد یه مغازه واسه خودش بزنه کار کنه و همه طلاهاشو داده به شوهرش من بودم ولی جوری رفتار میکنه که انگار من مقصرم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا حق با شماست و زیاد کشش داده اما مگه اینهمه مدت شما از پول ایشون خوردی و پوشیدی و هرکار کردی ایشونم باید بگه چجور میخوای پس بده دور از جون مگه نزول خوری که گفتین چجور میخوای پس بدی یه از خود گذشتگیه دوطرف باید باشه ازدواج بنظرم بازم هرچی صلا ح میدونید تو ازدواج پول منو تو نداره ما با همیم 

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
کاش این حرف رو بهش نمیزدی ، میذاشتی خودش برات جبران کنه.ولی همسرت هم نباید دست روت بلند میکرده ، نها ...

جبران؟از نظرش چون اجازه نداد من برم سرکار و مجبورم کرد استعفا بدم خرج ضروریاتمو میده من برده ی اون هستم و هیچی متعلق به من نیست حتی لباسام

کاملا حق با شماست و زیاد کشش داده اما مگه اینهمه مدت شما از پول ایشون خوردی و پوشیدی و هرکار کردی ای ...

عزیزم من خودم شاغل بودم محتاج نبودم شوهرم مجبورم کرد استعفا بدم گفت ماهی دو سه تومن میدم جمع کن واسه کاری که میخوای.

و پوشیدن و خوردن وظیفه ی مرده وظیفه ی زن نیست که اینارو پس بده حتی تو قانون هم همینه زن چیزی به اسم نفقه حقشه،طلاهامو فروخت گفت بهمن بهت پس میدم میکفت پس نمیدم من نمیفروختم.

چند سالته عزیزم شرایطت خیلی سختی داری نمیشه یکی واسط فرستاد آشتی کنین دم عیدی بچه نداری؟

۲۷ سالمه،یه عمو دارم شوهرم گفت کسی از خانوادت بهم زنگ بزنه با عقلم تصمیم میگیرم همه چیو تموم میکنم و خلاص،نه ندارم.