2777
2789

ایفون12معمولی باحافظه128 پارت نامبرbaaسلامت باطری85وقیمتشم30تومنه

بنظرتون ارزش خرید داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من خودم میخوام بخرم ولی دارم درموردش تحقیق میکنم و فهمیدم کارکرده اصلا جالب نیس و تو نمیدونی باز شده یا ن چون بین دوستام بوده ال سیدی یا برد عوض کردن فهمیدن ضعیف میشه و بدرد نمیخوره سریع فروختن از ی جاهم سلامت باتری پایین باشه و فوقش بخوای عوض کنی همم ۳.۴تومن باید بدی که ممکنه اینم فابریک نباشه من خودمم دو دلم چون دلم میسوزه این همه پول از دهن بگیرم بدم جا گوشی کارکرده که تضمینی نیست

ببین من خودم میخوام بخرم ولی دارم درموردش تحقیق میکنم و فهمیدم کارکرده اصلا جالب نیس و تو نمیدونی با ...

ببین دیروز ی گوشی شیائومی نوت13گرفتم25همون روز رفتم بازار ازم زدنش اصلا دیگه دوس ندارم سامسونگ یا شیائومی بگیرم به همین خاطر گفتم شاید بتونم با این پول ی ایفون تقریبا خوب بگیرم

با این پول میتونی از برند سامسونگ یا شیائومی یه گوشی خوب و نو بخری.صفر کیلومتر در واقع😅

ببین دیروز ی گوشی شیائومی نوت13گرفتم25همون روز رفتم بازار ازم زدنش اصلا دیگه دوس ندارم سامسونگ یا شیائومی بگیرم به همین خاطر گفتم شاید بتونم با این پول ی ایفون تقریبا خوب بگیرم