2777
2789
عنوان

دعوا دانشگاه

142 بازدید | 10 پست

کلن آدمی نیستم تو کار کسی دخالت کنم یا با کار کسی کار داشته باشم 

تو دانشگاه دوتا اکیپ دخترونه سه چهار نفره هستن

اکیپ ما از اون اکیپ بدشون میاد 

کلن آدمای خودشیرین و ادا و افاده و شاخن

سر دستشون یه چنل داره 

یکی از همکلاسی من که حالا تو اکیپ ماس رفته به اون تیکه انداخته که اره فلان و بهمان

اونم شروع کرده به کل اکیپ ما تیکه انداختن

دیگه هیچکدوم جرعت نداشتن با اکانت خودشون برن پیوی طرف جوابشو بدن ازش میترسن انگار لولوخورخورس

یکی از دوستام اومد رو اکانت من رفت پیوی اون به رگبار بستن 

کلن تو اکیپ ما به غیر من اون دوستم با جرعت نیس 

همه ترسیده بودن فک میکردن حالا دختره چی میخوادشون کنه

می‌دونی اینجا بد بود که اونایی که از همکلاسی‌های ما دعوارو شروع کردن تیکه انداختن خودشون ترسیده بودن کشیدن کنار اومدن بدبختی انداختن سر ما

انقدی اون دختر بی فهمه...

که برداشت انحراف چشم منو مسخره کرد اره تو فلانی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصن خودتو درگیر دعوا و حاشیه ها نباید بکنیتازه اصن چرا دوستت اومده روی اکانت تو،میدونی اگه اونا ب حر ...

اتفاقا گردن نگرفته دوستم

برگشته گفته اره رفیقای من دعواشون شده نمیدونم چرا سارا یدفعه‌ رفته پیوی اون و من اصلا خبر نداشتم و اینا

دوستم واقعا راست میگفت دانشگاه مهد کودکی بیش نیست

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....