2777
2789
عنوان

اگه توی خواب ببینی که جن اذیتت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون گفت بکسی نگی چرا گفتی اینجا

من دارم سکته میکنم از ترس،  چطور نگم

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️
نمیدونم چه صیغه ایه وقتی بیاد تو خوابت نتونی شب از خوابای وحشتناک درست بخوابی اونموقع صیغشو میفهمی

دقیقا👌🏻👌🏻🥲

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️

موقع خواب هم ی سوزنی چیزی بزن به لباست زیر سرتم قرآن بزار موقع خواب صلوات بفرست به خدا نزدیک شو اون احتمالا شیطان بوده تو خوابت چون اونی که تو میگی حق تو خواب یا واقعی دیدن شدن رو ندارن

جدی میگی؟ اون جنه شبیه نامزدم بود که الان داریم از هم جدا میشیم ولی سم داشتیعنی میشه اون برام دعا گ ...

یا نامزدت برات دعا گرفته یا کس دیگه ای

باید درمانگر فرادرمانی پیدا کنی بهت ارتباط بده تا این جن ازت خارج بشه

توی اینستا بگردی پیدا میکنی

موقع خواب هم ی سوزنی چیزی بزن به لباست زیر سرتم قرآن بزار موقع خواب صلوات بفرست به خدا نزدیک شو اون ...

باشه ممنون🥲❤

واییی

یا نامزدت برات دعا گرفته یا کس دیگه ایباید درمانگر فرادرمانی پیدا کنی بهت ارتباط بده تا این جن ازت خ ...

مرسی 👌🏻🥲

منم اذیتش میکنم 

سم هاشو گاز بگیر

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

منم اذیتش میکنم سم هاشو گاز بگیر

مسخره میکنی😐🤣 

منم اذیتش میکنم سم هاشو گاز بگیر

الان خودم خونه تنهام،  قلبم ریخت اینجوری گفتی😐😂

مسخره میکنی😐🤣

😁🤦🏻‍♀️منم خیلی از این خوابا میدیدم از وقتی حرز امام جواد و میبندم دیگه نمیبینم 

البته چهل روز سوره بقره رو خوندم خیلییییی تاثیر داره پیشنهاد میکنم حتما بخونی 👌🏻👌🏻👌🏻

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

😁🤦🏻‍♀️منم خیلی از این خوابا میدیدم از وقتی حرز امام جواد و میبندم دیگه نمیبینم البته چهل روز سوره ...

عه😄 حتما امتحانش میکنم 

الان خودم خونه تنهام، قلبم ریخت اینجوری گفتی😐😂

وای ببخش عزیزم 😂🤦🏻‍♀️

پشت سرتو نگاه نکن پس چون میپره روت🤣 هر وقت خونه تنهایی یه آیت الکرسی بخون فوت کن چهار گوشه خونه