2777
2789
عنوان

اگه توی خواب ببینی که جن اذیتت کرده

200 بازدید | 30 پست

خواب یه جن رو میدیدم که شبیه یه پسری بود که خیلی بهم نزدیکه،، ولی سُُم داشت،  یه حرفایی رو بهم زد و بهم گفت اگه به کسی این موضوع رو بگی میکشمت بعد حس کردم نفوذ کرد توی قلبم

بعد توی خواب مثلا من داشتم راه میرفتم،  یهو قلبم تیر میکشید،  بعد هی انگار میخواست روحم رو جدا کنه از تنم 

وای این چی بود دیگ😐 خداوکیلی دارم راستش رو میگم

فقط اگه کسی معنیش رو میدونه بهم بگه

حالم خوب نیس

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی میگی من دیدم تو خواب با لباس عروس اومد گف من چندین ساله مردم و اینجا زندگی میکنم ولی تو نمیزاری راحت باشیم همش اذیت میکنی یجا هم بهش گفتم به کسی نمیگم که باهم دوستیم وفلان ولی چهرش به آدم می‌خورد نمیدونم روح بود چی بود که با لباس عروس و آرایش.. 

اون جن تسخیرت کردههمین

جدی میگی؟  اون جنه شبیه نامزدم بود که الان داریم از هم جدا میشیم ولی سم داشت

یعنی میشه اون برام دعا گرفته باشه؟ 

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️
منم خواب جن زیاد میبینم دلیلشو نمیدونم بعضی وقتا اینقد وحشتناکه میترسم تو خواب سکته کنم

وای خیلی بده🥲 من از ترس دارم سکته میکنم

چی میگی من دیدم تو خواب با لباس عروس اومد گف من چندین ساله مردم و اینجا زندگی میکنم ولی تو نمیزاری ر ...

وااای🥲😐چه وحشتناک بوده