2777
2789
عنوان

عروسای قدیم که الان مادرشوهرن

219 بازدید | 7 پست

اونام زمانی عروس بودن و مادرشوهر داشتن چرا بعضیاشون با اینکه اون روزای دو نفرشونو گذروندن و تجربه دارن انتظارای زیادی از پسرشون دارن که متاهله و گاهی درک نمیکنن چرا بنظرتون برام سوال شد 😐😐

درخواست دوستی ندیددددد چه مذکر چه مونث 🙏🫥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون قدیم مرد سالاری بوده و عروسو عذاب میدادن اینام عقده ای شدن تلافیشو میخوان سر عروس خودشون دربیارن

یکی از فامیلی ماهم اون زمان خیلی سختی کشیده ولی عروسش انقد ازش تعریف میکنه میگه فرشتش پس اون چرا عقده ای نشده

درخواست دوستی ندیددددد چه مذکر چه مونث 🙏🫥
یکی از فامیلی ماهم اون زمان خیلی سختی کشیده ولی عروسش انقد ازش تعریف میکنه میگه فرشتش پس اون چرا عقد ...

چون مادرشوهره درک داره. مثل مادرشوهر من میگه من ایهمه اذیت شدم نمیخوام عروسام مثل خودم اذیت بشن

مادر شوهر من خیلی. سختی کشیده و انگار انتقام اونروزارو میخواد از پسراش بگیره ..آدم خوبیه در کل فقط چندتا ایراد داره که خیلی آسیب راست مدام دلش میخواد. یک کاری کنه همش همه دلشون براش بسوزه بخصوص پسراش غلام حلقه بگوش باشن و همش دورش باشن ...من دیوار به دیوارشم باورتون نمیشه شب در میون شوهر من می‌کشه پیش خودش تا شب اونجا بمونه ...

خیلی خودش به مریضی میزنع مدام می‌ره دکتر همشم هیچیش نیست 

و ایراد دیگه اینکه خیلی بین دختر و پسراش فرق می اره بااینکه همش از پسراش پول و خدمات میگیره اما همش طرف دختراش به نفع اونا و دوماداش فکر می‌کنه 

برای همین هرچقدرم خوب باشه اصلا هیچ کدوم از عروساش دلخوشی ازش ندارن باهاش همه قطع رابطن