2777
2789

یا حتی چوبشو نخوره و هروز موفق تر از دیروز؟؟

لطفا دل نشکنین با حرفاتون، پشت هرکاربر یه قلب می تپه🙂♥️

چوبه رو نوش جان نکرده هنوز

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والله عمه ها و مادربزرگم من سر ارث و میراث خیلی حق عمو و بابامو خوردن خوبن که یعنی عالی ان

پس دارم ب خدا شک میکنم🥺💔

اره داییم ارث مامانم و خاله هامو نمیده زندگیش نابوده زن و پسرش وسواس شدید گرفتن خیلی اوضاعشون پیچیدس ...

ای باباا انشالله به حقشون برسن.

چوب نخوردندفکر کنم همون اموات از خوردن حقمون توسط این ها راضی هستند، هر روز بهتر از دیروز خوشبخت زند ...

💔🥺

نه به خدا که اصلا شک نکنخدا دیرگیره ولی سخت گیر

انشالله که برادرشوهرمم چوب محکمی بخوره نتونه از جاش بلند شه واقعا شوهر کارگر من مگ برادرشون نیس چرا دارن حق مارو میخورن خدا🥺💔