2777
2789

من که طلاق نگرفتم ولی یبار یه زوج رو تو کافه دیدم زنه ریلکس گفت بیا طلاق بگیریم مرده چیزی نگفت زنه برداشت رفت 

همین رو دیدم فقط

ساده گفت و رفت ولی فک کنم اکثرا تنش خیلی زیادی داره

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب تو خونه بحث و دعوا داشتیم بعدم حدود یکسال جدا زندگی کردیم و تصمیم بر جدایی شد

شما خونه رو ترک کردین؟ 

یعنی با همین نیت ک بعد یکسال جدا زندگی مردن، تصثیم بجدایی بکیرید، حدا زندکی کردین؟ 

یا دلیل دیگه داشت؟ 

خب تو خونه بحث و دعوا داشتیم بعدم حدود یکسال جدا زندگی کردیم و تصمیم بر جدایی شد

من شش ماهه اومدم خونه بابام. 

به بهانه استخدام تو شهرستان.... 

یعنی بعنوان قهر نیومدم. اما درواقع تصمیمم این بود خودمو برای طلاق آماده کنم. 

الان ک واقعا طلاق میخوام. نمیدثنم چطور ب شوهرم بگم طلاق میخوام.... حتی تو دعوا اون مثل نقل و نبات میگفت و میگه اما من نمیتونم.... چطور بگم و از کجا شروع کنم بنظرت؟ 

شما خونه رو ترک کردین؟ یعنی با همین نیت ک بعد یکسال جدا زندگی مردن، تصثیم بجدایی بکیرید، حدا زندکی ک ...

معیارامون با هم فرق داشت بشدت مامانی بود

اون ترک کرد و رفت.

منم دیدم زندگی بدون اون چقدر راحته و خودم از پس خودم بر میام و البته حمایت خانوادمم بود بعد جدا شدیم

من شش ماهه اومدم خونه بابام. به بهانه استخدام تو شهرستان.... یعنی بعنوان قهر نیومدم. اما درواقع تصمی ...

خیلی راحت بگو برای طلاق اقدام کنه . این عمر توعه داره تلف میشه. اگه نمیتونی واسطه بفرست. 

خیلی راحت بگو برای طلاق اقدام کنه . این عمر توعه داره تلف میشه. اگه نمیتونی واسطه بفرست.

اون اصلا اعتقادی نداره ک مشکلی وجود داره... تا کوچکترین خاسته ای دارم دنبال بهونه است بهم بپره... 

از این مدل شوهر های طلبکار.... بنظرت وکیل میتونه واسطه بشه؟ 

میکنن وثلا این کارو؟ 

مثلا زنگ بزنه بهش بگه... 

معیارامون با هم فرق داشت بشدت مامانی بوداون ترک کرد و رفت.منم دیدم زندگی بدون اون چقدر راحته و خودم ...

من حمایت مالی نمیشم از طرف خانوادم. اما چون اخلاقای بد شوهرم دیدن،  برای طلاق بهم مق میدن. 

البته هنوز چیزی نگفتم...