2777
2789
عنوان

خانما خیلی استرس دارم میشه بگین کدوم روش بهتره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 32 پست
طبیعی خیلی بده اثراتشو بعد میذاره

آره من که همون اولم گفتم موافق نیستم باهاش .الان که ماشالله دکترا چون پول بیشتری گیرشون میاد حاضرن مادر لت و پار بشه ولی زایمان طبیعی به ایمشون بره

♥گل پسر مامان عاشقتم زود بیا تو بغلم♥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت با خودت فکر کن زایمان طبیعی دهانه رحم کامل باز میشه و شاید یه برش کوچیک برای رد شدن بچه بزنن ام ...

ماکه هرکس دورو برمون زایمان طبیعی کرده افتادگی رحم پیدا کرده

هموروئید وشقاق هم که دیگه خودتون میبینید همین جا چقد میگن کاربرا

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

عزیزم استرس نداشته باش ب این فکر کن که همه این راهو طی میکنن از اجدادما گرفته تا الان و هیچی لذت بخش تر ازین نیست.من خودم سزارینی هستم.اما تا جایی ک امکانش هست طبیعی زایمان کن.الان دکترا خیلی کمک میکن

خدایا شکرت....ممنونم ک هرچی میخوام و ب من میدی  
آره من که همون اولم گفتم موافق نیستم باهاش .الان که ماشالله دکترا چون پول بیشتری گیرشون میاد حاضرن م ...

زایمان طبیعی اصلا واسه انسان مناسب نیست بنظر من

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
عزیزم سزارین هم همینه اثراتشو بعدا میزاره من تو بیمارستان هم تختیامو دیدم که چسبندگی رحم گرفته بودن

میدونید که چسبندگی یکی از عوارض سزارین هیت ولی اگر دکتر خبره باشه به هیچ وجه چسبندگی نمیده.همه چی بستگی به نوع بخیه زدن لایه های داخلی داره

ماکه هرکس دورو برمون زایمان طبیعی کرده افتادگی رحم پیدا کرده هموروئید وشقاق هم که دیگه خودتون میبین ...

من هم شقاق دارم هم همورویید داغون شدم زایمانمم محض اطلاع سزارینه.....اگه ادم مشکلی برای زایمان طبیعی نداشته باشه چرا خودشو بندازه زیر تیغ جراحی

وزن اولیه63...وزن فعلی 60500.هدفم تاعید60 و هدف نهایی56  
من هم شقاق دارم هم همورویید داغون شدم زایمانمم محض اطلاع سزارینه.....اگه ادم مشکلی برای زایمان طبیعی ...

من که به هیچ عنوان زایمان طبیعی رو قبول ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زایمان طبیعی اصلا واسه انسان مناسب نیست بنظر من

دقیقا.اونم تو کشور ما که هیچیش اصولی کار نمیشه.باورتون نمیشه من اینقد زجر کشیدن مادرا رو دیدم از بیمارستان استعفا دادم یه سری چیزا رو اگه واستون تعریف کنم قدم تو زایشگاه نمیذارید

دقیقا.اونم تو کشور ما که هیچیش اصولی کار نمیشه.باورتون نمیشه من اینقد زجر کشیدن مادرا رو دیدم از بیم ...

بله ما خودمون نمونشو داشتیم تو فامیل،برای خارج کردن جفت دندش شکسته بود بس فشار آورده بودن به شکم وقفسه سینش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا.اونم تو کشور ما که هیچیش اصولی کار نمیشه.باورتون نمیشه من اینقد زجر کشیدن مادرا رو دیدم از بیم ...

بنظر من همون طور که زایمان سزارین خوب بودنش بستگی به دکتر داره زایمان طبیعی هم همینطور به پرسنل بیمارستان ورسیدگیش ربط داره من تو اطرافم خیلی ها رو هم دیدم طبیعی بوده زایمانشون و همیشه میگن بهترین خاطره عمرمونه ....مثلا بیمارستان خصوصی رضوی عالیه

بنظر من همون طور که زایمان سزارین خوب بودنش بستگی به دکتر داره زایمان طبیعی هم همینطور به پرسنل بیما ...

تا زمانی که ماما اابته مامای دلسوز و با وجدان بالای سرت باشه آره ولی وقتی یه دکتر بی وجدان بیاد و خودش هر کاری دلش میخواد بکنه و به تویی که تو اون شیفت هستی اجازه کمک نده چیکار میشه کرد.شیغت همکارامون بود یه خانوم داشتیم که وزن بچه بالا بود و گزارش کرده بودن به دکتر که بچه اگه بیاد پایین گیر میکنه دکتری به نام افشاری که خدا لعنتش کنه اهمیت نداد و تا 24 ساعت روند نزول بچه کند بود طول کشید اومد برش خیلی بزرگ داد و با دست هم باز کرد دو طرفو متاسفانه مریض واژن و مقعدش یکی سد و پارگی داد تا بالا که یک سانت مونده بود حفره شکم جر بخوره و چون یک ساعت بعدش چون پرواز داشتن مریضو بخیه زد و ولش کرد به امان خدا.۶ روز بعد مریض اومد با مقدار خیلی زیاد مدفوع تو واژنش و عفونت شدید در حدی که مریض اعزام شد شیراز و بعدم تهران و از عفونت شدید ازز دست رفت مادر

تا زمانی که ماما اابته مامای دلسوز و با وجدان بالای سرت باشه آره ولی وقتی یه دکتر بی وجدان بیاد و خو ...

واقعا عزیزم...خدا لعنتشون کنه