عزیزم استرس نداشته باش ب این فکر کن که همه این راهو طی میکنن از اجدادما گرفته تا الان و هیچی لذت بخش تر ازین نیست.من خودم سزارینی هستم.اما تا جایی ک امکانش هست طبیعی زایمان کن.الان دکترا خیلی کمک میکن
دقیقا.اونم تو کشور ما که هیچیش اصولی کار نمیشه.باورتون نمیشه من اینقد زجر کشیدن مادرا رو دیدم از بیمارستان استعفا دادم یه سری چیزا رو اگه واستون تعریف کنم قدم تو زایشگاه نمیذارید
دقیقا.اونم تو کشور ما که هیچیش اصولی کار نمیشه.باورتون نمیشه من اینقد زجر کشیدن مادرا رو دیدم از بیم ...
بنظر من همون طور که زایمان سزارین خوب بودنش بستگی به دکتر داره زایمان طبیعی هم همینطور به پرسنل بیمارستان ورسیدگیش ربط داره من تو اطرافم خیلی ها رو هم دیدم طبیعی بوده زایمانشون و همیشه میگن بهترین خاطره عمرمونه ....مثلا بیمارستان خصوصی رضوی عالیه
وزن اولیه63...وزن فعلی 60500.هدفم تاعید60 و هدف نهایی56
بنظر من همون طور که زایمان سزارین خوب بودنش بستگی به دکتر داره زایمان طبیعی هم همینطور به پرسنل بیما ...
تا زمانی که ماما اابته مامای دلسوز و با وجدان بالای سرت باشه آره ولی وقتی یه دکتر بی وجدان بیاد و خودش هر کاری دلش میخواد بکنه و به تویی که تو اون شیفت هستی اجازه کمک نده چیکار میشه کرد.شیغت همکارامون بود یه خانوم داشتیم که وزن بچه بالا بود و گزارش کرده بودن به دکتر که بچه اگه بیاد پایین گیر میکنه دکتری به نام افشاری که خدا لعنتش کنه اهمیت نداد و تا 24 ساعت روند نزول بچه کند بود طول کشید اومد برش خیلی بزرگ داد و با دست هم باز کرد دو طرفو متاسفانه مریض واژن و مقعدش یکی سد و پارگی داد تا بالا که یک سانت مونده بود حفره شکم جر بخوره و چون یک ساعت بعدش چون پرواز داشتن مریضو بخیه زد و ولش کرد به امان خدا.۶ روز بعد مریض اومد با مقدار خیلی زیاد مدفوع تو واژنش و عفونت شدید در حدی که مریض اعزام شد شیراز و بعدم تهران و از عفونت شدید ازز دست رفت مادر